14 Μαρτίου 2023

Υποψήφια με την Πατριωτική Ένωση στην Πιερία η Στέλλα Μαντουλίδου




Δεν χρειάστηκε να αλλάξουν πολλά στο κείμενο που έγραψα πριν τις 28 Φεβρουαρίου για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου με την Πατριωτική Ένωση του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, και που αναγκαστικά όφειλε να αναβληθεί.
Δεν χρειαζόταν όμως να συμβεί στις 28 Φεβρουαρίου 2023 κάτι τόσο τραγικό για να δούμε πάλι ανάγλυφα αυτό που ήδη ξέραμε, την κατάσταση της Ελλάδας στην οποία ζούμε, μας πληγώνει και αφορά όλους μας. Για να φανεί ακόμη μία φορά ότι με τις στημένες καταστάσεις, την αδικία, την διαφθορά, τα συμφέροντα, την κακή πολιτική και την αδιαφορία τότε που οι άνθρωποι ταράζονται και το βρίσκουν ευκολότερο να αποσυρθούν για να ηρεμήσουν, τα πράγματα χειροτερεύουν γιατί γεμίζει συνεχώς το κενό. Με κυνικούς, κενόδοξους, αδίστακτους, αδιάφορους, ειδικά συμφέροντα και με όλα αυτά που έχουν κάνει την επίζηλη πατρίδα αφιλόξενη, χωρίς ευκαιρίες για τους νέους, εχθρική, κατάλληλη για λίγους, ακατάλληλη για εμάς τους πολλούς και τα παιδιά μας.


Παρ όλα αυτά ένα καλύτερο μέλλον είναι δυνατόν για όλους μας. Εμείς, οι πολίτες μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Αυτή ακριβώς είναι η Ελλάδα όλων μας, η Ελλάδα που έχουμε δικαίωμα να αγαπάμε, χωρίς να μας πικραίνει. Μία Ελλάδα με πίστη στα πολλά θαύματα που μπορούμε να κάνουμε και που γίνονται μέσα από τον σεβασμό για τον άνθρωπο και τους ανθρώπους της.

Αυτός είναι ο σκοπός σήμερα, γι’ αυτό είμαι υποψήφια. Όχι για ένα ακόμη πολιτικό γραφείο ή προσωπική φιλοδοξία. Η υποψηφιότητα αυτή μπορεί να γίνει ευκαιρία για αλλαγή. Αν ενωθούμε σε αυτό το σκοπό, αν βλέπετε τα πράγματα όπως τα βλέπω, αν βλέπετε το μέλλον, τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που υπάρχουν ιδιαίτερα για τους νέους, αν αισθάνεστε υποχρεώσεις στις προηγούμενες και τις επόμενες γενιές, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε μαζί, να μεταμορφώσουμε μαζί και όμορφα τη ζωή μας, να αλλάξει σύντομα μία περιοχή. Κανείς ποτέ δεν πρόκειται να κάνει αυτό το έργο για εμάς. Και αυτό σήμερα είναι η δική μας ευθύνη, η δική μας δουλειά. Εδώ και τώρα, με πίστη στο θεό, με την ψήφο που σας ζητώ, την παρουσία, την απόφαση, τη δύναμή μας. Με σταθερό όχημα την Πατριωτική Ένωση του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου που δημιουργήθηκε από αγάπη και διάθεση προσφοράς στην Πατρίδα και τους ανθρώπους της!


Εδώ και στην Πιερία, είναι η ώρα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !