14 Μαρτίου 2023

Πατέρας γρονθοκοπούσε με μανία την έγκυο κόρη του




Ακόμη μία υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε στη χώρα μας και συγκεκριμένα στα Ιωάννινα, όπου ένας πατέρας ξυλοκόπησε άγρια την 22χρονη κόρη του, η οποία μάλιστα διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θοδωρή Παναγιωτίδη, το άγριο περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Πούλιου Δράκου, στα Ιωάννινα, έξω από το σπίτι όπου διαμένει ο 50χρονος πατέρας με την 22χρονη κόρη του.

Για αδιευκρίνιστους, ακόμη, λόγους ο πατέρας άρχισε να χτυπά την έγκυο κόρη του με γροθιές στο κεφάλι και στο στήθος ενώ παράλληλα την έβριζε και την έσπρωχνε.

Η άτυχη νεαρή με καταγωγή από την Αλβανία, χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Χατζηκώστα», όπου παραμένει για νοσηλεία στην γυναικολογική κλινική του Νοσοκομείου. Όπως αποκαλύπτεται στο ειδησεογραφικό site news247, η υγεία του θύματος αλλά και του μωρού δεν διατρέχουν κίνδυνο, ενώ ο δράστης διέφυγε μετά τις πράξεις του.

Από την Ασφάλεια Ιωαννίνων παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση σε βάρος του πατέρα της και αναζητείται από την Αστυνομία για να συλληφθεί.


newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !