16 Μαρτίου 2023

Βίαζε επί 2 χρόνια την 9χρονη κόρη της συντρόφου του




Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία στην Καλαμαριά, καθώς συνελήφθη από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης ένας 47χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό ανήλικης!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία ο 47χρονος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία που αφορά τον κατά συρροή βιασμό της ανήλικης κόρης της πρώην συντρόφου του με την οποία διέμενε σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά τη διετία 2017 και 2018. Σύμφωνα με πληροφορίες η ανήλικη κοπέλα είναι 15 χρονών σήμερα (γεννημένη το 2008).



Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

«Συνελήφθη 47χρονος δυνάμει εντάλματος για τα αδίκημα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικους, κατάχρησης ανηλίκου που δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη και ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης

Συνελήφθη δυνάμει σχετικού εντάλματος, 47χρονος ημεδαπός, για τα αδικήματα των γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο νεότερο των 15 ετών και συγκεκριμένα με παθόντα που δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, της κατάχρησης ανηλίκου που δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη (κατά συρροή) και της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχημάτισαν σχετική δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, που αφορούσε στη διάπραξη των ανωτέρω αδικημάτων σε βάρος ανήλικης, με την οποία ο συλληφθείς (σύντροφος της μητέρας της) διέμενε στην περιοχή της Καλαμαριάς από το έτος 2017 έως τα μέσα περίπου Απριλίου του 2018.

Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντόπισαν και συνέλαβαν βραδινές ώρες της 14-03-2023 στη Βόλβη τον 47χρονο, δυνάμει σχετικού εντάλματος Τακτικού Ανακριτή της Θεσσαλονίκης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές και προφυλακίστηκε δυνάμει παραγγελίας κ. Εισαγγελέα Εφετών».




in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !