16 Μαρτίου 2023

Συνάντηση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας με το Προσωπικό του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.
Στα γραφεία του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. (Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης) Πιερίας, συναντήθηκαν τη Δευτέρα 13/3/2023 ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, κ. Γιώργος Μακρής με το Προσωπικό του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο φορέων για θέματα που αφορούν την εκπαιδευτική κοινότητα στο σύνολό της αλλά και ειδικότερα για θέματα που αφορούν στη διάγνωση – αξιολόγηση και υποστήριξη μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών.

Σε συνέχεια της συνδιοργάνωσης των Δ/νσεων Β/θμιας και Α/θμιας Εκπ/σης Πιερίας με το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Πιερίας της Διαδικτυακής εσπερίδας με θέμα: “Δυσκολίες στην παραγωγή γραπτού λόγου: Στρατηγικές παρέμβασης” που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:00, συζητήθηκε η διοργάνωση ενός επιμορφωτικού σεμιναρίου για τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους κηδεμόνες των μαθητών της Β/θμιας εκπαίδευσης με θέμα: «Πρόληψη και αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας» με στόχο να πραγματοποιηθεί στο άμεσο μέλλον.

Πρόθεση των δύο φορέων είναι η συνεργασία τους να συνεχιστεί ώστε να βοηθήσει και να υποστηρίξει στο μέγιστο βαθμό τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !