26 Φεβρουαρίου 2023

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τον κόμβο Ευαγγελισμού έως τον κόμβο Λεπτοκαρυάς


Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, μετά από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης άσκησης ευρείας κλίμακας στη σήραγγα Τ2 και έκτακτων εργασιών συντήρησης στις σήραγγες Τ1-Τ2-Τ3, από την Τετάρτη (01-03-2023), κατά τις ώρες από 07:00΄ έως 18:30΄ ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, στο τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Λεπτοκαρυάς, θα ισχύσουν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:


ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων επί του αυτοκινητοδρόμου και στις δύο (2) κατευθύνσεις, από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού έως τον ανισόπεδο κόμβο Λεπτοκαρυάς, με εκτροπή της κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς,
αποκλεισμός του κλάδου εισόδου προς τον αυτοκινητόδρομο στον Η-Α/Κ Ραψάνης με κατεύθυνση προς Αθήνα,
αποκλεισμός της εισόδου προς τη χοάνη του Σταθμού Διοδίων Πλαταμώνα στον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις δύο (2) κατευθύνσεις (Αθήνα – Θεσσαλονίκη), θα πραγματοποιείται από την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης (υφιστάμενη εθνική οδός Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, μέσω Κοιλάδας Τεμπών) και συγκεκριμένα από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού έως τα διοικητικά όρια των Π.Ε. Λάρισας – Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !