26 Φεβρουαρίου 2023

Σχοινάς Ημαθίας: Έδωσε εντολή στα 4 σκυλιά του να επιτεθούν σε αστυνομικούςΈνα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στον Σχοινά Ημαθίας το πρωί του Σαββάτου. Αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση από τρία άτομα και τέσσερις σκύλους!

Όλα ξεκίνησαν όταν το κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε από τα πληρώματα δυο περιπολικών να επέμβουν σε οικογενειακό επεισόδιο στο χωριό Σχοινάς. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όπου εξελισσόταν το επεισόδιο όμως δεν ήξεραν ότι… ήταν ανεπιθύμητοι. Ο πατέρας και οι δυο γιοι του ήθελαν να συνεχίσουν το οικογενειακό επεισόδιο χωρίς την ενόχληση της Αστυνομίας. Έτσι αποφάσισαν προς στιγμήν να κάνουν ανακωχή μεταξύ τους και να επιτεθούν από κοινού στους αστυνομικούς. Ο πατέρας μάλιστα έλυσε τα τέσσερα σκυλιά της οικογένειας και τα προέτρεψε να επιτεθούν στους ένστολους. Εκείνα υπάκουσαν στην εντολή και ρίχτηκαν στους αστυνομικούς.

Δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν ελαφρώς τραυματισμένοι στο νοσοκομείο της Βέροιας και ένας στο κέντρο υγείας Αλεξάνδρειας. Κανείς τους δεν νοσηλεύτηκε. Ο πατέρας με τους δύο γιους του κατέληξε στο κρατητήριο. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων, εξύβριση, απειλή και πρόκληση σωματικών βλαβών.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !