17 Φεβρουαρίου 2023

Κατασκευή, Καθαρισμός, Μετατροπή Τζακιών Μπουρονίκος Αντώνης στον Σβορώνο

 Η πορεία στο χώρο των κατασκευών ξεκινά το 1996 με την παρουσία μου ως τεχνικός σε εργολαβική εταιρεία (πτυχιούχος Μηχανολόγος ΤΕ.Λ.). Στη συνέχεια, και από το 2005, η τεχνική εταιρεία / τεχνικό εξειδικευμένο συνεργείο Μπουρονίκος Αντώνης στην Κατερίνη δημιουργείται ως ατομική επιχείρηση. Σήμερα, μετά την πολυετή εμπειρία μας, έχουμε κατορθώσει να γίνουμε το μεγαλύτερο τεχνικό εξειδικευμένο συνεργείο της Κατερίνης και των γύρω νομών, ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών μας με ποιοτικά κατασκευαστικά έργα και άριστες υπηρεσίες. Με τη συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους και εμπειρότερους μηχανικούς, διακοσμητές και άλλα εξειδικευμένα συνεργεία, είμαστε σε θέση να προτείνουμε πρωτοποριακές λύσεις και καινοτόμες ιδέες σε ειδικές κατασκευές. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και εφαρμογές στα ακόλουθα:Εγκατάσταση – τοποθέτηση ενεργειακών τζακιών (αερόθερμο, λέβητα κ.λπ.)


Μετατροπή απλού / κτιστού τζακιού σε ενεργειακό τζάκι


Επενδύσεις (τζακιών – τοίχων) / Προσόψεις Καταστημάτων


Τοποθέτηση πλακιδίων (δαπέδων, τοίχων, μπάνιων, κουζίνας κ.λπ.)


Τοποθέτηση μαρμάρων – γρανιτών


Τοποθέτηση πάγκων κουζίνας (μαρμάρων, γρανιτών, πετρωμάτων κ.α.)Καθαιρέσεις – Αποξηλώσεις μπάνιων & δαπέδων – Αποκομιδή μπάζων


Ανακαίνιση – μετατροπή και ανακατασκευή λουτρών και κουζινών (κατοικιών, επαγγελματικών χώρων και καταστημάτων)


Γυάλισμα παλιών δαπέδων / μαρμάρων – αδιαβροχοποιήσεις μαρμάρων και μωσαϊκών


Μελέτη και διαμόρφωση χώρων


Ειδικές κατασκευές (μπάρμπεκιου, φούρνου κ.λπ.)


Καθαρισμός καμινάδας τζακιούΣτόχος του τεχνικού συνεργείου Μπουρονίκος Αντώνης στην Κατερίνη είναι η μελέτη και η κατασκευή υψηλής ποιότητας, αισθητικής και λειτουργικότητας κατασκευαστικών – τεχνικών έργων. Αυτό το επιτυγχάνουμε με την άρτια γνώση των υλικών, τη συνεχή ενημέρωση και την άψογη οργάνωση. Η πολυετής συνεργασία μας με συγκεκριμένους προμηθευτές αποτελεί εγγύηση για την αξιοπιστία, την ποιότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές μας. Διακρινόμαστε για την ταχύτατη εξυπηρέτηση και την αποτελεσματικότητα καλύπτοντας πάσης φύσεως επισκευές, ανακαινίσεις, εγκαταστάσεις και κατασκευές στον επαγγελματικό ή ιδιωτικό σας χώρο. Η ακεραιότητα και η αξιοπιστία, ο σεβασμός στον άνθρωπο και το περιβάλλον, η ποιότητα των παρεχόμενων υλικών και υπηρεσιών, αποτελούν τις αρχές βάσει των οποίων λειτουργεί και αναπτύσσεται η επιχείρησή μας.


Κινητό : 6942 697835

Σταθερό : 23510 35189

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !