17 Φεβρουαρίου 2023

" Μανώλας και κ. Λαγδάρης, επί μιάμιση ώρα, μάλωναν… για το ποιος είναι χειρότερος Δήμαρχος"




Μία ακόμη θλιβερή εικόνα για τον Δήμο Πύδνας - Κολινδρού αντικρίσαμε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Σε μία κάκιστης ποιότητας «παράσταση» ο κ. Μανώλας και ο κ. Λαγδάρης, επί μιάμιση ώρα, μάλωναν… για το ποιος είναι χειρότερος Δήμαρχος.

Με αφορμή τη γνωστή ιστορία για την προμήθεια χαλικιών, παρακολουθήσαμε, με θλίψη, μία ακόμη από τις γνωστές «κοκορομαχίες» του κ. Μανώλα και του κ. Λαγδάρη, που άλλη μία φορά έβγαλε εξίσου βαθιά πολιτικά «πληγωμένους» και τους δύο.

Οι «πληγές» του κ. Μανώλα και του κ. Λαγδάρη, δεν μας απασχολούν καθόλου. Αυτό μου μας ανησυχεί και μας ενδιαφέρει είναι οι «πληγές» που προκαλούν και οι δύο στην αξιοπρέπεια, στην αξιοπιστία και στη φερεγγυότητα του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού και των υπερήφανων δημοτών του.

Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και εξοργιστικό, να έχουν δημιουργήσει και οι δύο έναν Δήμο «μπαταχτσή» που πρέπει όσοι συνεργάζονται μαζί του να προσφεύγουν σε αγωγές και δικαστήρια προκειμένου να πληρωθούν.

Ο κ. Μανώλας έχει εγκλωβιστεί από την ανυπαρξία, την ανικανότητα, την απραξία του, τα τέσσερα σχεδόν χρόνια της θητείας του και αφού δεν έχει κάτι ουσιαστικό να αναδείξει ως έργο και να χτίσει το προεκλογικό του αφήγημα, καταφεύγει στο να αναμοχλεύει θέματα που δεν ενδιαφέρουν την πλειοψηφία των δημοτών, τα οποία προσπαθεί να ντύσει με το «μανδύα» της μεγάλης κάθαρσης, που δήθεν έχει καταφέρει να φέρει στο Δήμο μας, αν και ακολουθεί την ίδια ακριβώς τακτική με τον κ. Λαγδάρη.

Ο Δήμος Πύδνας – Κολινδρού, έχει υποφέρει πολύ από την κακοδιαχείριση των διοικήσεων του μέχρι και σήμερα. Ο τόπος έχει χάσει πολλές ευκαιρίες ανάπτυξης και προόδου. Η αξιοπρέπεια των δημοτών έχει λαβωθεί σημαντικά.

Εμείς δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η παρακμή.


Παναγιώτης Καζάς

Επικεφαλής ελάσσονος αντιπολίτευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !