17 Φεβρουαρίου 2023

Ηλικιωμένη παρακάλεσε το δικαστήριο να φυλακίσει τον γιο της !
Τη φρίκη που βιώνει στα χέρια του γιου της αποκάλυψε ηλικιωμένη κατά τη διάρκεια δίκης στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα παρακάλεσε τους δικαστές να φυλακίσουν τον γιο της προτού τη σκοτώσει. «Δεν αντέχω άλλο, σας παρακαλώ βοηθήστε με» τους είπε με κλάματα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, o γιος της ηλικιωμένης είναι χρόνια εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες και για πολλοστή φορά είχε ξεσπάσει εναντίον της μητέρας του.

Όπως είπε, δεν πρόλαβε να αποφυλακιστεί, τα έσπασε όλα στο σπίτι και την κυνήγησε με μαχαίρι. Μάλιστα άνοιξε στο φουλ και μία φιάλη υγραερίου. «Αν εκείνη την στιγμή άναβε τσιγάρο, θα μας είχε ανατινάξει» είπε.

Η γυναίκα αποκάλυψε ότι το τελευταίο δεκαήμερο έχει αναγκαστεί να φύγει από το σπίτι για τη δική της ασφάλεια και φιλοξενείται σε συγγενικό της πρόσωπο. Ο κατηγορούμενος γιος δεν εμφανίστηκε στη δικαστική αίθουσα. «Είναι κλεισμένος στο σπίτι με μία σακούλα χάπια» είπε η μητέρα σε απόγνωση.
Το δικαστήριο έκρινε ένοχο το γιο και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών χωρίς αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση. Μάλιστα, συμβούλευσαν τη μητέρα να επιστρέψει στο σπίτι που φιλοξενείται ώστε να παραμείνει ασφαλής μέχρι να συλληφθεί ο γιος της και να οδηγηθεί πίσω στη φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !