24 Φεβρουαρίου 2023

Κλειστά τα σχολεία σήμερα στην Ξάνθη λόγω....Τριαντάφυλλου




Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Ξάνθη την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, με απόφαση του Δημάρχου Μανώλη Τσεπέλη.



Όχι, ούτε καμιά κακοκαιρία είναι σε εξέλιξη ούτε έχει σημειωθεί μεγάλη διασπορά κορονοϊού στους μαθητές. Τα μαθήματα δεν θα γίνουν ώστε μαθητές, αλλά και εκπαιδευτικοί, να μπορέσουν να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού και να παρακολουθήσουν τη συναυλία του... Τριαντάφυλλου και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις της ημέρας.


Σύμφωνα με το xanthinea.gr, είθισται κάθε χρόνο να λαμβάνεται μια αντίστοιχη απόφαση, ώστε τα σχολεία να κλείνουν νωρίτερα ή εντελώς για να μπορούν οι μαθητές να κατεβαίνουν στην κεντρική πλατεία και να παρακολουθούν την εκάστοτε συναυλία, αλλά και κάθε άλλη εκδήλωση που προγραμματίζεται.


Φέτος, είχε προγραμματιστεί συναυλία με τον τράπερ FY, ωστόσο λόγω των σφοδρών αντιδράσεων που προκλήθηκαν ο Δήμαρχος αποφάσισε να την ακυρώσει και στη θέση του επιλέχθηκε ο Τριαντάφυλλος.


Η συναυλία του Τριαντάφυλλου έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Παρασκευής και με απόφασή του ο Δήμαρχος προχωράει στην αναστολή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων που βρίσκονται στα όρια του Δήμου.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !