5 Νοεμβρίου 2022

Έκανε έξι διαρρήξεις για να αποσπάσει λεία… μόλις 40 ευρώ




Καθημερινά «άνοιγε» και από ένα μαγαζί στην πόλη των Σερρών ένας Έλληνας διαρρήκτης, με αποτέλεσμα από τις 29 Οκτωβρίου ως τα ξημερώματα της Πέμπτης να έχει παραβιάσει συνολικά έξι καταστήματα. Όμως, μόνο από ένα άρπαξε όλα κι όλα 40 ευρώ και ένα κινητό, ενώ στα υπόλοιπα δεν βρήκε κάτι αξίας!


Ο… άτυχος διαρρήκτης συνελήφθη τα ξημερώματα της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας, λίγη ώρα αφ’ ότου είχε επιχειρήσει να τρυπώσει σε δύο καταστήματα χωρίς να τα καταφέρει. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο και ένα ζευγάρι γάντια, ενώ από την προανάκριση εξιχνιάστηκαν και οι προηγούμενες τέσσερις διαρρήξεις. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών που του άσκησε δίωξη για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα.

Παράλληλα, εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς του τμήματος Παιονίας οι διαρρήξεις που είχαν γίνει από τις 14 ως τις 29 Οκτωβρίου σε τέσσερα οχήματα σε περιοχή του Κιλκίς, από τα οποία είχαν κλαπεί χρηματικά ποσά και αντικείμενα, συνολικής αξίας 115 ευρώ. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας Έλληνας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.





iapopsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !