5 Νοεμβρίου 2022

Οι 4 βιαστές της 12χρονης στον Κολωνό
Εκλεισε χθες ο δεύτερος κύκλος συλλήψεων βιαστών της 12χρονης στον Κολωνό, με συνολικά 4 άτομα να οδηγούνται στη ΓΑΔΑ.
Την πέμπτη συνελήφθησαν δύο άτομα, ένας 35χρονος και ένας 39χρονος ενώ χθες συνελήφθησαν δύο ακόμη ένας 55χρονος άνδρας το μεσημέρι και αργότερα τα απόγευμα ένας 43χρονος.
Ποιοι είναι οι 4 που συνελήφθησαν για το βιασμό της 12χρονης

Μετά την κατάθεση της ανήλικης η οποία κλήθηκε να αναγνωρίσει τους βιαστές τους ανάμεσα σε 200 φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί, οι αρχές προχώρησαν στην έκδοση τεσσάρων ενταλμάτων σύλληψης.

Πρόκειται για 4 άτομα, υπεράνω υποψίας, υψηλά αμοιβόμενους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα όπως έλεγαν από την αρχή αστυνομικές πηγές.
Οι τρεις από τους 4 (με εξαίρεση τον 35χρονο εισοδηματία από τον Κορυδαλλό δηλαδή) είχαν εμφανιστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ τις προηγούμενες ημέρες δηλώνοντας ότι ενδεχομένως να είχαν μιλήσει με την 12χρονη στο blindchat αλλά δεν την είχαν συναντήσει. Αποδείχθηκε ότι έλεγαν ψέματα καθώς τα στοιχεία ήταν συντριπτικά σε βάρος τους.
Συνελήφθησαν τέσσσερα άτομα
35χρονος Ι.Δ. στον Κορυδαλλό που δηλώνει εισοδηματίας (κατηγορείται ότι βίασε το παιδί τρεις φορές)

39χρονος Σ.Α. στο Νέο Ηράκλειο σεκιουριτάς (κατηγορείται ότι βίασε το παιδί)

55χρονος Α.Μ. στον Κολωνό υπεύθυνος προσωπικού σε κατάστημα σούπερ μάρκετ επίσης στον Κολωνό (κατηγορείται ότι βίασε το παιδί 2 φορές)

43χρονος Α.Μ. στην Κόρινθο ηλεκτρολόγος πλοίων (κατηγορείται ότι βίασε το παιδί)

O 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων

Τελευταίος συνελήφθη χθες ένας 43χρονος, με αρχικά Α.Μ., που επαγγέλλεται ηλεκτρολόγος πλοίων, ο οποίος φέρεται να κρυβόταν στην Κόρινθο. Υπήρχαν υποψίες ότι βρίσκεται στο πλαίσιο της δουλειάς του στο εξωτερικό, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο διάστημα είχε σταματήσει -για άγνωστο λόγο- να εργάζεται στη συγκεκριμένη εταιρεία.
Προπονητής και υπεύθυνος προσωπικού σε κατάστημα τροφίμων ο 55χρονος

Χθες το μεσημέρι συνελήφθ ο 55χρονος Α.Μ. ο οποίος εργάζεται ως υπεύθυνος προσωπικού σε κατάστημα τροφίμων στον Κολωνό, που ανήκει σε γνωστή αλυσίδα.
Παράλληλα, φέρεται να χρημάτισε και τεχνικός διευθυντής ακαδημιών ποδοσφαίρου σάλας (Futsal), όπου μετέχουν παιδιά ηλικίας από 5 έως 16 ετών. Τελευταία ήταν προπονητής της ομάδας του σούπερ μάρκετ όπου εργαζόταν, στο εργασιακό πρωτάθλημα.
Ο 55χρονος συνελήφθη με την κατηγορία γενετήσιας πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ' εξακολούθηση.
Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, ο 55χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον δύο φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.
Στην κατοχή του και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (laptop), 2 υπολογιστές tablet, 3 φορητές μονάδες οπτικοακουστικού υλικού (USB), 1 σκληρός δίσκος, 1 κάρτα μνήμης και κινητό τηλέφωνο.Ο 55χρονος Α.Μ., που συνελήφθη για την υπόθεση στον Κολωνό, χρημάτισε και τεχνικός διευθυντής ακαδημιών ποδοσφαίρου σάλας (Futsal)

Ο 55χρονος είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στις 16 Οκτωβρίου, όπου είχε καταθέσει ότι είχε επικοινωνήσει με την ανήλικη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, αλλά σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του, αφού από την κατάθεση της 12χρονης προέκυψε ότι οι επαφές τους δεν ήταν μόνο μέσω εφαρμογών.
Ποιος είναι ο 39χρονος σεκιουριτάς που βίασε τη 12χρονη

Ο 39χρονος Σ.Α., που επίσης συνελήφθη, είναι χωρισμένος, πατέρας 9χρονου αγοριού, και εργάζεται ως συνοδός ασφαλείας υπάλληλος σε εταιρεία σεκιούριτι.
Κάτοικος Μεταμόρφωσης και στη συνέχεια Νέου Ηρακλείου, ο 39χρονος είχε εμφανιστεί τις προηγούμενες ημέρες στη ΓΑΔΑ υποστηρίζοντας ότι ενδεχομένως να είχε μιλήσει με τη 12χρονη όταν είχε μπει στο blindchat, ωστόσο δεν είχε συναντηθεί μαζί της.
Αποδείχθηκε πως έλεγε ψέματα, καθώς η 12χρονη τον αναγνώρισε ως βιαστή της, ενώ υπήρξαν και τα σχετικά στοιχεία από την έρευνα που έκανε η ΕΛ.ΑΣ.
Κατά την έρευνα στο σπίτι του 39χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
πιστόλι και 42 φυσίγγια

tablet

κινητό τηλέφωνο και κάρτα μνήμης


Ο 35χρονος εισοδηματίας που βίασε τη 12χρονη τουλάχιστον τρεις φορές

Επίσης, την Πέμπτη συνελήφθη στον Κορυδαλλό ο 35χρονος Ι.Δ., ο οποίος δηλώνει εισοδηματίας. Κατηγορείται ότι βίασε τη 12χρονη τρεις φορές. Η κατηγορία που του αποδίδεται είναι αυτή της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.
Σε έρευνες που έγιναν στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
3 laptop

tablet

2 κινητά τηλέφωνα
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !