25 Μαΐου 2022

Με αφορμή την βράβευση των εθελοντών για τα SEATRAC από τον Δήμο Κατερίνης






«Ο Δήμος Κατερίνης προσφέρει από το καλοκαίρι του 2021 την δυνατότητα σε ανθρώπους, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο ή την αναπηρία να απολαύσουν αμμώδεις παραλίες και κολύμπι σε μία από τις παραλίες που εξόπλισε με Seatrac.

Ο προσβάσιμος τουρισμός κερδίζει έδαφος σε όλο τον κόσμο και όλοι, εθελοντές και προσωπικό του Δήμου είναι έτοιμοι να υποδεχτούν χιλιάδες επισκέπτες και φέτος.

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Κατερίνης κα Μαρία Τερζίδου βράβευσε τους εθελοντές για την συνεισφορά τους στην αδιάκοπη χρήση των Seatrac και όλοι μαζί γιόρτασαν την χρυσή βράβευση του Δήμου Κατερίνης στα Tourism Awards 2022, στην κατηγορία “Sustainability & Covid-Safe Practices & Services / Προσβάσιμος τουρισμός”»

Με την σειρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Ελεύθερους Ποδηλάτες που συμμετείχαν και υποστήριξαν το εγχείρημα από Κατερίνη, Πιερία και Θεσσαλονίκη ! Οι ΕΛ.εύθεροι Π.οδηλάτες ΠΙ.ερίας σαν εθελοντική ομάδα υποστηρίζουν ασφαλώς περισσότερο από 26 χρόνια τον Δήμο ,την Περιφέρεια αλλά και συλλόγους , ομάδες , φορείς όπου τους ζητήθηκε ! Οι ΕΛ.Π.ΠΙ. δεν επιδοτούνται και δεν επιχορηγούνται από κανένα πρόγραμμα, και δεν έλαβαν ποτέ ,καμία οικονομική ενίσχυση . Είναι εθελοντική ποδηλατική ομάδα χωρίς καταστατικό και δεν θα γίνει ποτέ σύλλογος . Συνεχίζουν ταυτόχρονα και τις προσπάθειές τους για το άνοιγμα και την σηματοδότηση των υπαρχόντων ποδηλατόδρομων, του πάρκου κυκλοφοριακής για όλους τους πολίτες αλλά και την δημιουργία νέων ποδηλατικών ασφαλών τουριστικών διαδρομών σε όλη την Πιερία.

Καλούμε και φέτος τους συμπολίτες μας να υποστηρίξουν εθελοντικά όπου μπορούν . Με την συμμετοχή μας στην εθελοντική ομάδα των SEATRAC , πρώτη φορά ακούσαμε τόσα ευχαριστώ από άγνωστους ανθρώπους, κάναμε νέους φίλους από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό και μας έδωσε ελπίδα για να συνεχίσουμε το πολυσχιδές έργο μας . Ο Δήμος Κατερίνης & όλοι εμείς νοιαζόμαστε για φιλικές & προσβάσιμες ακτές και προς τα ΑμεΑ !

Συντονιστής ΕΛ.Π.ΠΙ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !