25 Μαΐου 2022

Σιδηροδρομικός Σταθμός Κατερίνης οδός Πριάμου " Όταν βρούμε χρήματα θα το φτιάξουμε '




Καλημέρα σας. Εχθές το απόγευμα απέστειλα στην ομάδα τα καλά και στραβά της πόλης φωτογραφίες που συνοδεύονταν από σχολιασμό για την κατάσταση σε ένα και μόνο οικοδομικό τετράγωνο στην περιοχή του Σταθμού στο οποίο βρίσκεται και η παιδική χαρά.



Μετα λύπης μου διαπίστωσα ότι η άλλοτε ομάδα που έβραζε από δημοσιεύσεις με παράπονα έχει πέσει στα χέρια υπαλλήλων και εντεταλμένων και δεν υπάρχει καμία ανάρτηση που να αφορά τα προβλήματα των κατοίκων του δήμου. Μέχρι τώρα η ανάρτηση μου εκκρεμεί και αντ'αυτού είχα αίτημα φιλίας από έναν άγνωστο σε ΄μενα κύριο ο οποίος όπου σταθεί και όπου βρεθεί εκθειάζει το δήμο Κατερίνης.

Η ανάρτηση μου ήταν η ακόλουθη:


Ξεκίνησε η αστική ανάπλαση του Σ.Σταθμού. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι στην παιδική χαρά της Πριάμου και γύρω από αυτήν. Ο δρόμος παράλληλα με την παιδική χαρά είναι δέκα χρόνια σε αυτό το χάλι και σε επιστολή κατοίκου της περιοχής ο δήμος απάντησε ότι όταν βρεθούν χρήματα θα γίνει η επιδιόρθωση.

Στην όλη αναβάθμιση ίσως έχουμε την ευκαιρία να δούμε και τους θαυμαστούς δεινόσαυρους του πάρκου να βολτάρουν στα ανύπαρκτα πεζοδρόμια και στα οικόπεδα των ιδιωτών που παρά τις εκκλήσεις για καθαρισμό των οικοπέδων τους θέλουν να πιστεύουν ότι αυτά εντάσσονται στο ρυμοτομικό σχέδιο της ζούγκλας του Αμαζονίου.

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !