25 Μαΐου 2022

Συνεδρίαση Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας " Είσαι σαν ελέφαντας. Αηδιαστικός. Σιχαινόμαστε να σε βλέπουμε έτσι χοντρός που είσαι "


 Συνεδρίαση Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας στις 17-5-2022. 

Έναρξη συνεδρίασης:

Νίκος Γκούνης - ΠΑΜΕ (προς Γ. Βαρδακώστα): Είσαι σαν ελέφαντας. Αηδιαστικός. Σιχαινόμαστε να σε βλέπουμε έτσι χοντρός που είσαι.

Πέντε λεπτά πριν το φινάλε:

Στάθης Συμεωνίδης - ΣΥΡΙΖΑΑΚ (προς Γ. Βαρδακώστα): Να το βάλεις στον κ@λο σου μ@λ@κ@. Εντάξει; (Δεν διευκρινίζεται ποιο). Σκουληκάκι ε σκουληκάκι. Ναζιστικό φασιστικό σκουλήκι είσαι. Αυτό είσαι. Γλίτσα. 

Ίσως κάποιοι από εσάς να σοκάρονται από το ήθος των εκπροσώπων τους στο Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας. Όμως τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Αυτό είναι το επίπεδο των επαγγελματιών κομματικών συνδικαληστών. Άμα λάχει σε καθυβρίζω. Άμα λάχει σε συκοφαντώ. Άμα γουστάρω βάζω χέρι στις συνδρομές των συναδέλφων. 

Κάθε φορά, που αναφερόμαστε στα της Ε.Λ.Μ.Ε., ενδεχομένως κάποιοι από εσάς να θεωρείτε ότι λέμε ψέματα ή έστω ότι υπερβάλλουμε. Επειδή όμως οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας είναι ανοιχτές και ο καθένας από εσάς έχει το δικαίωμα να παραβρίσκεται, σας καλούμε να εμπλουτίσετε το λεξιλόγιό σας και τις εμπειρίες σας περνώντας τα απογεύματα της Τρίτης παρέα με τον αφρό του κομματικού συνδικαληστικού κινήματος. Για την ιστορία, πρόκειται για την συνεδρίαση εκείνη στην οποία για άλλη μια φορά προτείναμε να βιντεοσκοπούνται οι συνεδριάσεις του Δ.Σ., προκειμένου να μπορείτε να τις παρακολουθήσετε για να διαμορφώνετε ιδίαν άποψη. Το αίτημά μας για άλλη μια φορά απορρίφθηκε από τους επαγγελματίες υβριστές. 

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι το προσωρινό Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας, που ορίστηκε από το Πρωτοδικείο συνεχίζει ακριβώς από εκεί, που σταμάτησε, με την ίδια ακριβώς φιλοσοφία. Το πρωί της Τρίτης 24 Μαΐου 2022, υποβάλαμε το ακόλουθο αίτημα για χορήγηση κάποιου πρακτικού (εφόσον υπάρχει τέτοιο), που να φέρει τις υπογραφές μας και από το οποίο να προκύπτει ότι υπάρχει απόφαση για προσφυγή στο Πρωτοδικείο για ορισμό προσωρινής Διοίκησης και ότι τα έξοδα θα καλυφθούν από το ταμείο της Ε.Λ.Μ.Ε. 

Στην συνεδρίαση Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας στις 24-5-2022 ζητήσαμε επίμονα να λάβουμε το παραπάνω πρακτικό. Ωστόσο οι πέντε (5) κομματικοί συνδικαληστές, αποφάσισαν να προηγηθεί ο διοικητικός απολογισμός. Δηλαδή πρώτα να αποφασίσουμε για τα πεπραγμένα της Ε.Λ.Μ.Ε. και εκ των υστέρων να δούμε τα ντοκουμέντα, πάνω στα οποία στηρίζεται ο απολογισμός! 

Οπότε, αναγνώστηκε ένα κείμενο, που θα κληθείτε αύριο να υπερψηφίσετε, που έχει τόση σχέση με την πραγματικότητα, όση έχουν και τα παραμύθια του Βαρόνου Μινχάουζεν. Αφού ακολούθησε έντονη αντιπαράθεση, όπως συνήθως, και αφού ο Γραμματέας Αστέριος Τόκας μας έλεγε ότι δεν έχει υπολογιστή, δεν έχει email ούτε και τηλεόραση(!) και διάφορα άλλα τέτοια σοβαρά, τελικά ο προσωρινός Πρόεδρος Χρήστος Αντωνίου μας πέταξε στα μούτρα ένα παλιόχαρτο, που δεν είναι τίποτε άλλο από ένα παραποιημένο έγγραφο, το οποίο και σας παρουσιάζουμε: 

Από το παραποιημένο αυτό έγγραφο λείπουν δύο υπογραφές. Ποιες; Στην ερώτηση, πού είναι το αρχικό πρακτικό, που φέρει και τις υπογραφές μας (από το οποίο έχουμε κρατήσει αντίγραφο), ο Γραμματέας απάντησε ότι επειδή του είχαμε πει ότι έχει λάθη, το έσκισε και έγραψε άλλο! 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε ότι για πρώτη φορά τα τελευταία 10 χρόνια, που είμαστε μέλη του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας δεν έγινε ούτε οικονομικός απολογισμός. Για πρώτη φορά δεν ενημερωθήκαν τα μέλη του Δ.Σ. για τα έσοδα και τα έξοδα της Ε.Λ.Μ.Ε. κατά την διάρκεια των τελευταίων 3,5 χρόνων. Μετά από επιμονή μας ενημερωθήκαμε προφορικά, χωρίς να προσκομιστούν τα αντίστοιχα παραστατικά, ότι τα έξοδα για δικηγόρους και δικαστικούς επιμελητές για την προσφυγή στο Πρωτοδικείο (χωρίς απόφαση του Δ.Σ.) ανήλθαν περίπου στα 1150 €! 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, όλοι έχουμε ευθύνη στο μερίδιο που μας αναλογεί. Εμείς κάναμε το καθήκον μας. Κάντε κι εσείς το δικό σας. Σε κάθε περίπτωση σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά: 

α) στην Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 και ώρα 18:30 μ.μ. στο Γυμναστήριο του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης και

β) στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 -5-2022 στο Γυμναστήριο του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης από τις 10:00 π.μ. έως και τις 7:00 μ.μ. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !