18 Μαΐου 2022

Η Λαμία ζητά να "κλέψει" την στάση του "Λευκού Βέλους" από τη Λάρισα !





Ο βουλευτής Φθιώτιδας της Ν.Δ., κ. Γιώργος Κοτρωνιάς έθεσε με επιστολή του προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Maurizio Capotorto και τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή, το ζήτημα που προέκυψε από την έναρξη των δρομολογίων των νέων, σύγχρονων αμαξοστοιχιών ETR470 (ΛΕΥΚΟ ΒΕΛΟΣ), που ξεκίνησαν από την Κυριακή 15 Μαΐου και εκτελούν την διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Κοτρωνιάς : «Με λύπη μου διαπίστωσα, όπως και όλοι οι κάτοικοι της περιοχής, ότι τα δρομολόγια αυτά δεν περιλαμβάνουν στάση στον σχετικά πρόσφατα ανακαινισμένο Σταθμό του Λιανοκλαδίου, ο οποίος είναι αναμφισβήτητα ιστορικός σταθμός και σε τοποθεσία ιδανική για να καλύψει πολύ μεγάλο αριθμό ταξιδιωτών, όχι μόνον του νομού Φθιώτιδας. Αντίθετα επιλέχθηκε ο Σταθμός της Λάρισας, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στον τελικό προορισμό.

Ζήτησα να ενημερωθώ για το σκεπτικό αυτής της επιλογής και να εξετασθεί η αναθεώρησή της.

Ζήτησα επίσης, εάν η επιδιωκόμενη μείωση χρόνου και η αύξηση της ταχύτητας δεν εξυπηρετούνται από την πρότασή μου, τότε να επιλεγεί ως μία και μοναδική στάση του «ΛΕΥΚΟΥ ΒΕΛΟΥΣ» ο Σταθμός του Λιανοκλαδίου, που βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας και στο μέσον της απόστασης των δρομολογίων.»




https://www.stereanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !