18 Μαΐου 2022

Στο τέλος της εβδομάδας θα δοθεί ξανά για κυκλοφορία η γέφυρα Ουρλιά στη Νότια Πιερία




Στα πλαίσια του έργου “ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΟΔΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ” πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης της γέφυρας του ρέματος Ουρλιά επί της 5ης Επαρχιακής Οδού για την αποκατάσταση της στατικότητας του φορέα. Οι εργασίες αφορούσαν μεταξύ άλλων την κατασκευή τοιχίου από οπλισμένο σκυρόδεμα, πλάκας έδρασης από οπλισμένο σκυρόδεμα και ασφαλτοτάπητα.


Η γέφυρα του ρέματος Ουρλιά για λόγους ασφαλείας των διερχομένων πολιτών, επαγγελματιών, μαθητών, αλλά και των επισκεπτών της Πιερίας θα δοθεί σε κυκλοφορία στο τέλος της εβδομάδας, διότι θα πρέπει να παρέλθει ο απαιτούμενος χρόνος για την ανάπτυξη αντοχής του σκυροδέματος, καθώς επίσης και να ολοκληρωθούν κάποιες υπολειπόμενες εργασίες.


Σε καμία περίπτωση η Υ.Τ.Ε. της Π.Ε. Πιερίας δε θα προχωρήσει στην παράδοση για χρήση ενός τεχνικού έργου, χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες και να πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για την ασφαλή χρήση μιας οδού που αποτελεί βασικό άξονα σε όλη την περιοχή της Νότιας Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !