14 Μαΐου 2022

Πλάκα Λιτοχώρου: "Τρείς καφέδες στην ξαπλώστρα 20 ευρώ ρε παιδιά...Τι το κάναμε Μύκονο;




Τόσο η Πλάκα Λιτοχώρου όσο και οι υπόλοιπες τουριστικές περιοχές της Πιερίας τα τελευταία χρόνια, δεινοπάθησαν από την έλλειψη τουρισμού, λόγω κορονοιού . Σύμφωνα με τουρίστες και επισκέπτες της Πλάκας Λιτοχώρου , η παρουσία αχινών στη θάλασσα ήταν μια δυσάρεστη και επίπονη εμπειρία. Σε συνδυασμό μάλιστα με τη χρέωση της ξαπλώστρας, πολλοί σχολιάζουν ειρωνικά για την ποιότητα και τις παροχές beach bar της περιοχής:

""Αρκετά καλός καφές.. το μέρος δεν ενδείκνυται για μπάνιο... Με την πρώτη βουτιά αχινός!! Και μάλιστα πολλοί αχινοί που τους πατούσε καθένας που έμπαινε στην θάλασσα. Θα έπρεπε η διεύθυνση να δώσει περισσότερη σημασία στο γεγονός μιας και το μέρος το επισκέπτονται άτομα που θέλουν κατά κύριο λόγο να κολυμπήσουν
Καταφέρνεις κ μπαίνεις στη θάλασσα αλλά αν δν προσέξεις βγαίνεις με κάποιο αχινό στο πόδι...



Με 3 ευρώ ξαπλώστρα κ 4 ευρώ καφέ για να μπεις στην θάλασσα κ να πατάς αχινούς... Άσε μας ρε Έλληνα ξυπνιε..


Θέλω να γίνω Μύκονος και θα προσπαθήσω να πάρω όλα τα στραβά της και να τα μεταφέρω στους πρόποδες του Ολύμπου!"



Πιερία είστε όχι Σαντορίνη να χρεώνετε ξαπλώστρες ελέω κορονοιου χωρίς τουρισμό...


Τρείς καφέδες στην ξαπλώστρα 20 ευρώ ρε παιδιά...Τι το κάναμε Μύκονο;;

4 σχόλια:

  1. Με 3€ πάντως ξαπλώστρα στη Μύκονο δεν θα έβρισκες. Ούτε και με 4€ καφέ. Η ανοησία πάει σύννεφο! Όποιος δεν θέλει να πληρώσει 3€ την ξαπλώστρα παίρνει την κωλαρα του και την τοποθετεί στην αμμουδιά πάνω σε ωραιότατες ψαθουλες ή διαφορετικά πάει στη Μύκονο για να μπορεί να συγκρίνει μετά τις τιμές χωρίς να λέει ασυναρτησίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι λοιπόν ας πραξουμε όλοι μας, να παρουμε την κωλαρα μας την ψαθα μας κ τον καφε μας απο το Σπιτι και Ολοι στην αμμουδια!!!!
    Αντε γτ πολυ το χέσατε οι, ο Θεος να σας κανει, επιχειρηματίες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς! Οι επιχειρηματίες κοιτάνε το κέρδος όπως και όσοι τρώνε από τον τουρισμό σε αυτή την περιοχή οπου πέσανε όλοι με τα μούτρα στην "βαριά βιομηχανία της χώρας". Ποιος ο λόγος να γκρινιάζουμε και να συγκρίνουμε τιμές με την Μύκονο (πραγματικά αστείο)? Είναι γνωστό ποια μπιτσομπαρα χρεώνουν και τι.
      Αν δεν θέλω να πληρώσω ξαπλώστρα πάω σε μαγαζιά που δεν χρεώνεται (που είναι αρκετά).
      Αν δεν θέλω να πληρώσω τον καφέ,πάω στην ωραιότατη αμμουδιά,στην ησυχία μου,με καφέ απ' το σπίτι. Δεν με αναγκάζει κανείς να πάω στο μπιτσομπαρο. Επιλογές υπάρχουν και γι αυτούς που μπορούν να τα πληρώσουν και γι αυτούς που δεν μπορούν.

      Διαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !