14 Μαΐου 2022

Γονείς ζητούν 650.000 δολάρια από τον γιο και τη νύφη τους επειδή δεν τους έκαναν εγγόνι !
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ένα ζευγάρι αποφάσισε να μηνύσει τον γιο και την σύζυγό του, απαιτώντας να κάνουν παιδί μέσα στον επόμενο χρόνο!

Οι «απαιτητικοί» γονείς, Σαντζίβ και Σαντάνα Πρασάντ από τα βόρεια της Ινδίας αποφάσισαν να πάνε ένα βήμα παραπέρα τις πιέσεις προς τον γιο τους και τη σύζυγό του και τους μηνύουν γιατί εδώ και έξι χρόνια δεν έχουν αποκτήσει παιδί και δεν σκοπεύουν να το κάνουν άμεσα.

Όπως ισχυρίζονται, ξόδεψαν ένα μεγάλο ποσό από τις οικονομίες τους για να σπουδάσει ο γιος τους πιλότος στις ΗΠΑ και ακόμα ένα μεγαλύτερο ποσό για να τον παντρέψουν.

Σύμφωνα με τo BBC, o Σαντζίβ Πρασάντ ισχυρίζεται ότι το 2006 έστειλε τον γιο του στις ΗΠΑ να σπουδάσει πιλότος ξοδεύοντας τουλάχιστον 65.000 δολάρια.
Απαιτούν αποζημίωση 650.000 δολαρίων αν δεν γεννηθεί εγγόνι τον επόμενο χρόνο

Τον επόμενο χρόνο ο γιος του επέστρεψε, αλλά έχασε τη δουλειά του. Για δύο χρόνια οι δυο γονείς τον συντηρούσαν και όταν πλέον βρήκε δουλειά ως πιλότος τον πάντρεψαν με προξενιό σε έναν πλουσιοπάροχο γάμο. Ο γάμος έγινε σε πεντάστερο ξενοδοχείο που πλήρωσαν οι ίδιοι, ενώ παράλληλα του έκαναν δώρο ένα πολυτελέστατο αυτοκίνητο 80.000 δολαρίων και το ταξίδι του μέλιτος.

Έξι χρόνια μετά και το ζευγάρι όχι μόνο δεν έχει αποκτήσει παιδί αλλά δεν είναι και στα άμεσα σχέδιά του.

Η δήλωση αυτή μάλλον ήταν που οδήγησε το ζεύγος Πρασάντ να κάνει μήνυση στον γιο τους. Οι ίδιοι λένε ότι το μόνο που θα ήθελαν είναι ένα εγγόνι να παίζουν στα γεράματά τους και απαιτούν αποζημίωση 650.000 δολαρίων αν δεν γεννηθεί εγγόνι τον επόμενο χρόνο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !