14 Μαΐου 2022

Απολυμάνσεις-Αποντομώσεις-Μυοκτονίες ΑΛΚΩΝ Pest-Control στην Κατερίνη




Η ΑΛΚΩΝ Pest-Control ιδρύθηκε το 1999 και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ελέγχου παρασίτων και επιβλαβών οργανισμών. Η πολύχρονη εμπειρία μας στο κομμάτι του Pest Control μας κάνει συνεχώς να εξελισσόμαστε και να χρησιμοποιούμε νέες μεθόδους καταπολέμησης.Διαθέτουμε όλα τα σύγχρονα μέσα υψηλής τεχνολογίας στον τομέα της διαχείρισης, πληροφορίας και ελέγχου. Οι εργασίες μας πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους τεχνικούς και άρτια προσαρμοσμένο εξοπλισμό ώστε να προσφέρουμε αποτελεσματικές εφαρμογές.
Συμμορφωνόμαστε με όλες τις διατάξεις και την νομοθεσία που αφορούν τη χρήση φαρμάκων και ψεκασμών με φροντίδα για το περιβάλλον και τα οικιακά ζώα.




Η ΑΛΚΩΝ είναι οι άνθρωποί της.
Η εταιρεία μας επενδύοντας στο άρτια καταρτισμένο προσωπικό της και έχοντας σαν βασική της αρχή, τη διασφάλιση και την εξέλιξη της ποιότητας όλων των υπηρεσιών της, σας εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία, τεχνογνωσία και εκπαίδευση. Είναι αυτοί που έρχονται αντιμέτωποι με το πρόβλημα και δίνουν πάντα την κατάλληλη λύση. Είναι αυτοί που φροντίζουν για την δημόσια υγεία! Είναι αυτοί που στον δύσκολο αγώνα κατά της πανδημίας ήρθαν αντιμέτωποι και σήκωσαν το μεγάλο βάρος της ιδιαιτερότητας αυτής της χρονιάς και αγωνίζονται για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Γιατί αυτή η πανδημία είχε πολλούς ήρωες. Κάποιοι από αυτούς είναι και οι εργαζόμενοί μας!


Οι τεχνικοί μας διαθέτουν:Υψηλή εκπαίδεσυη
Σύγχρον εξοπλισμό
Πολυετή εμπειρία
Επαγγελματισμό
Συνέπεια


ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ 53
23510.46.300
INFO@PEST-CONTROL.GR


ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 15 ΝΕΑΠΟΛΗ
2310.245.200
INFOSKG@PEST-CONTROL.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !