21 Ιανουαρίου 2022

Ακαδημία ποδοσφαίρου Olympian sports arena 5x5 στην Κατερίνη
Στις αθλητικές εγκαταστάσεις Olympian sports arena θα βρείτε σύγχρονα γήπεδα ποδοσφαίρου για να παίξετε το αγαπημένο σας άθλημα, με τελευταίας γενιάς χλοοτάπητα.
Στο Αθλητικό κέντρο παρέχονται σύγχρονα αποδυτήρια, άνετο πάρκινγκ, ένα άρτια εξοπλισμένο ιατρείο.
Διαθέτουμε γήπεδα ποδοσφαίρου για ενοικίαση 5x5 - 6x6 – 7x7 ή για μόνιμη ενοικίαση μέσα στη χρονιά, και είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν παρέες, ομάδες που θέλουν να αθληθούν και να διασκεδάσουν. Διοργανώνουμε χειμερινά και καλοκαιρινά πρωταθλήματα ανεξάρτητων ομάδων, καθώς και εταιρικά πρωταθλήματα μέσα στη σεζόν ή μεμονωμένα εταιρικά events ποδοσφαίρου.
Αν θέλετε να παίξετε μπάλα και να διεκδικήσετε έπαθλα και πλούσια δώρα, σε εμάς θα βρείτε ένα τουρνουά που σας ταιριάζει αλλά και ένα απλά φιλικό ματς με την παρέα σας. Κατά την επίσκεψή σας μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το πότο σας σε μια καλαίσθητη και φιλόξενη καφετέρια.
Στο Olympian sports arena διοργανώνουμε κάθε είδους παιδικό πάρτι και εκδήλωση αλλά και το Summer Camp Οπου στόχος είναι η πνευματική, φυσική και ψυχική ανάπτυξη των παιδιών μέσα από δραστηριότητες, αθλήματα και ομαδικό παιχνίδι.
Είναι η ιδανική απασχόληση για τα παιδιά, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών και μία ασφαλής λύση για τους εργαζόμενους γονείς.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων


Στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Olympian sports arena θα βρείτε:
γήπεδα με συνθετικούς χλοοτάπητες
Σύγχρονα αποδυτήρια
Άνετο πάρκινκγ
Καφετέρια
Ακαδημία Ποδοσφαίρου
Τουρνουά Ποδοσφαίρου
Τουρνουά mini ποδοσφαίρου MSL
Εταιρικά τουρνουά
Πρωτάθλημα 5x5 - 6x6 - 7x7
Ποδοβόλεϊ
Φιλικά Παιχνίδια
Παιδικά πάρτυ
Summer Camp
Το αθλητικό κέντρο παρέχει μπάλες, φανελάκια, αποδυτήρια, φαρμακείο και διαιτητές (εφόσον ζητηθούν).OLYMPIAN SPORTS ARENA

Ακαδημία Ποδοσφαίρου – Γήπεδα 5x5 – 6x6 – 7x7 – Τουρνουά Ποδοσφαίρου – Παιδικές Εκδηλώσεις

Τέρμα Τερζοπούλου, Κατερίνη, 60100, ΠΙΕΡΙΑΣ

23510771716982856108

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !