21 Ιανουαρίου 2022

Συστήματα Ακοής Χαρισόπουλος στην Κατερίνη




Η εταιρεία Συστήματα Ακοής δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο των ακουστικών βαρηκοΐας και των συστημάτων που αφορούν την ακοή, απώλεια και πρόληψη. Το συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι ότι συνδυάζει την εμπειρία και την εξειδίκευση με σύγχρονες μεθόδους και την ταυτόχρονη εφαρμογή συστημάτων προηγμένης ψηφιακής τεχνολογίας.


Αναγνωρίζοντας την αξία της ακοής, τα συστήματα που διαθέτει η εταιρεία καλύπτουν ακόμα και τις πιο δύσκολες βαρηκοΐες, παρέχουν καινοτομίες στον τρόπο εφαρμογής τους, προσφέρουν λύσεις σε ανθρώπους που υποφέρουν από εμβοές αλλά και σε όσους θέλουν να προστατεύσουν τα αυτιά τους από την έκθεση στο θόρυβο. Ουσιαστικά προσφέρουν την πιο αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση σε οτιδήποτε αφορά την ακοή.
Παρέχεται συνεργασία με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων


Η εταιρεία «Συστήματα Ακοής» απαρτίζεται από ακοοπροθετιστές και τεχνικούς με πολυετή εμπειρία, που διαθέτουν νέες ιδέες, πάθος για το αντικείμενο και όρεξη να προσφέρουν άμεσες λύσεις στο κάθε σας πρόβλημα. Σ΄ ένα σύγχρονο αλλά ταυτόχρονα φιλικό χώρο, μπορείτε να έρθετε να μιλήσουμε, να κουβεντιάσουμε για το πρόβλημα σας και να σας προσφέρουμε τη λύση που επιθυμείτε. Ο Μιχάλης και η Ροδούλα, εξειδικευμένοι ακοοπροθετιστές, με συνεχή επιμόρφωση σε Γερμανία και Ελβετία, μπορούν να απαντήσουν σε κάθε σας ερώτηση. Η εταιρεία διαθέτει ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπου γίνονται τεστ, μετρήσεις, δοκιμές, κατανόηση ομιλίας σε ήσυχο και απομονωμένο από θορύβους περιβάλλον, σε πραγματικές συνθήκες, με ταυτόχρονες ομιλίες, με τηλεόραση, με προσομοίωση ειδικών συνθηκών ώστε να εντοπιστεί επ' ακριβώς το πρόβλημα.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ:
Σύγχρονη μέθοδος εφαρμογής ακουστικών βαρηκοΐας
Εργαστήριο κατασκευής εκμαγείων
Ενδοκαναλικά - Ενδωτιαία- Ωπισθωτιαία
Επιστημονική ρύθμιση και συγχρονισμός ακουστικού
Εξειδικευμένα τμήματα παιδιών - ενηλίκων
Επίσκεψη κατ' οίκον
Τεστ ακοής
Οργανωμένο τμήμα service
Εκτίμηση και επισκευή οποιουδήποτε τύπου Ακουστικού Βαρηκοΐας
Πρόταση κατάλληλου τύπου και μοντέλου Ακουστικού Βαρηκοΐας
Συμβουλευτική
Ολοκληρωμένη διαδικασία ρύθμισης και εφαρμογής του Ακουστικού Βαρηκοΐας



ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΚΟΗΣ - ΧΑΡΙΣΟΠΟΥΛΟΣ

Ακουστικά Βαρηκοϊας - Παιδική Βαρηκοΐα - Αθέατα - Εκμαγεία Όλων των Τύπων - Ενδοκαναλικά - Ενδωτιαία - Οπισθωτιαία - Δικά Μας Εργαστήρια Κατασκευής - Άμεσο Service - Εξειδικευμένοι - Μπαταρίες - Εμβοές - Επαναφορτιζόμενα Ακουστικά - Νέας Γενιάς - Δωρεάν Έλεγχος Ακοής





Ολυμπίου Γεωργάκη 2, Κατερίνη, 60132, ΠΙΕΡΙΑΣ





2351023533





http://www.akoustika.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !