21 Ιανουαρίου 2022

Αναγομώσεις Μελανιών INK EXPERT στην Κατερίνη




Η INKEXPERTS ξεκίνησε τον Μάιο του 2005 με σκοπό την δραστηριοποίηση στο χώρο της ανακατασκευής των αναλωσίμων.

Στόχος μας ήταν να προσφέρουμε προϊόντα άριστης ποιότητας στους πελάτες μας και ταυτόχρονα να μειώσουμε το κόστος εκτύπωσης των επιχειρήσεων και επαγγελματιών.

Η εταιρία μας από το 2005 συνεργάζεται με επώνυμους οίκους του εξωτερικού σε υλικά ανακατασκευής αλλά και έτοιμα προϊόντα με όλα τα διεθνή πιστοποιητικά ποιότητας ISO 9001 και ISO 14001.

Η εταιρία μας «INK EXPERTS» ανακατασκευάζει ”cartridges” με σύγχρονα μηχανήματα τα οποία ακολουθούν τα ίδια στάδια της αρχικής παραγωγής.

Τα αναλώσιμα της INK EXPERTS κατασκευάζονται σύμφωνα με προδιαγραφές εφάμιλλες των λεγόμενων αυθεντικών, χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες και μελάνια υψηλής ποιότητας. Σε μερικά, laser κυρίως, που, όπως αναγράφεται στη συσκευασία τους, είναι ανακατασκευασμένα, το περίβλημα του αναλωσίμου έχει καθαριστεί και έχει ελεγχθεί προσεκτικά πριν επαναγεμιστεί από τον κατασκευαστή.

Φυσικά στο τελικό στάδιο της παραγωγής γίνεται ο ποιοτικός έλεγχος. Η ανακατασκευή με την κατάλληλη τεχνολογία, τεχνογνωσία και πρώτη ύλη εξασφαλίζει το ίδιο προϊόν με το αρχικό με μοναδική διαφορά τη μείωση του κόστους.



Ζαλόγγου 14, Κατερίνη


2351046711

info@inkexperts.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !