25 Ιουλίου 2021

Ελλέιψεις προσωπικού και εξοπλισμού στο Κ.Υ Αιγινίου και στο Περιφερειακό Ιατρείο Κολινδρού
Το Κέντρο Υγείας Αιγινίου αντιμετωπίζει πρόβλημα έλλειψης προσωπικού, υλικού, εξοπλισμού και υποδομών.Η έλλειψη προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτωναναγκάζει τους πολίτες να μετακινούνται και να επιβαρύνονται οικονομικά.
Το Περιφερειακό Ιατρείο Κολινδρού υπολειτουργεί και δε μπορεί να εξυπηρετήσει τους πολίτες σε 24ωρη βάση λόγω έλλειψης προσωπικού.
Τα Αγροτικά Ιατρεία στις Τοπικές Κοινότητες δεν είναι στελεχωμένα με προσωπικό και δε διαθέτουν τον εξοπλισμό και τις υποδομές που απαιτεί η ηλεκτρονική συνταγογράφηση για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων πολιτών.
Οι πολίτες της Βόρειας Πιερίας αισθάνονται ανασφαλείς και αγανακτισμένοι αφού οι υπηρεσίες υγείας που προσφέρονται στην περιοχή μας είναι υποβαθμισμένες και όχι αυτές που αρμόζουν στο έτος 2021.
Ζητείται από τους αρμόδιους φορείς και Υπουργεία :
- Η πλήρης κάλυψη των θέσεων του Κέντρου Υγείας Αιγινίου, του Περιφερειακού Ιατρείου Κολινδρού και των Αγροτικών Ιατρείων του Δήμου μας με το απαραίτητο προσωπικό καθώς και ο πλήρης εξοπλισμός τους σε υλικά και υποδομές για την κάλυψη των αναγκών της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των κατοίκων.


Δημότες Πύδνας-Κολινδρού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !