25 Ιουλίου 2021

Πολλά τα κενά στο παρατηρητήριο της Πλάκας Λιτοχώρου
Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από την εθνική τραγωδία στο Μάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν οι ζωές 103 συνανθρώπων μας. Μόλις δύο μέρες μετά την ανείπωτη τραγωδία, δηλαδή στις 25 Ιουλίου 2018, οι πολίτες της Πιερίας βλέποντας το μέγεθος της καταστροφής, αισθάνθηκαν την ανάγκη να προσφέρουν τη δική τους βοήθεια και εντός 24 ωρών κάλυψαν όλα τα κενά του της δράσης «Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος», ακόμη και αυτά του Σεπτεμβρίου.
Σήμερα, τρία χρόνια μετά δεν συμβαίνει κάτι παρόμοιο! Ενώ σε ολόκληρη τη χώρα μαίνονται πυρκαγιές και καταστρέφονται χιλιάδες στρέμματα δάσους, στο παρατηρητήριο της Πλάκας Λιτοχώρου τα κενά είναι πολλά και αν δεν καλυφθούν άμεσα, εντός των επόμενων ημερών κάποια από τις βάρδιες θα μείνει ακάλυπτη.
Τρία χρόνια μετά την τραγωδία στο Μάτι δεν έχουμε δικαίωμα να ξεχάσουμε! Δεν έχουμε δικαίωμα να μην παλέψουμε ενάντια στις αιτίες που παραμένουν και προετοιμάζουν την επόμενη καταστροφή. Δεν έχουμε το δικαίωμα να τα περιμένουμε όλα από το οργανωμένο κράτος! Χρειάζεται και η δική μας συνδρομή!
Σας καλούμε να μην το αναβάλλετε! Κλείστε τώρα ένα από τα επόμενα κενά, γιατί η Πυροσβεστική με τη δική μας βοήθεια γίνεται αποτελεσματικότερη!
Δηλώσεις συμμετοχής εδώ: https://www.ecss2006.com/ASP/eodnp/xarizo/XAR1.asp«Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος»«Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !