12 Σεπτεμβρίου 2023

"Ο ΣΥΡΙΖΑ εισέρχεται στις δημοτικές εκλογές στον δήμο Κατερίνης με τον φερετζέ της «Υπέρβασης»
Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως και όλα τα αστικά κόμματα, εισέρχεται στις δημοτικές εκλογές στον δήμο Κατερίνης με τον φερετζέ της «Υπέρβασης», με τον επικεφαλής του συνδυασμού Σωτήρη Τριανταφύλλου, να επικαλείται ότι δεν επιτελεί κάποιο κομματικό καθήκον ( το τυράκι του δήθεν ανεξάρτητου, ακομμάτιστου, για την υφαρπαγή και χειραγώγηση της λαϊκή ψήφου).

Αλήθεια όταν ο κύριος Σωτήρης Τριανταφύλλου ήταν υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην κοινότητα Κορινού, με τον συνδυασμό του κυρίου Χρήστου Γιαννούλη, που είχε το επίσημο χρίσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ, επιτελούσε τότε κανένα κομματικό καθήκον η όχι ?

Και προφανώς τυχαίο είναι ότι οι πρώτοι υποψήφιοι που εμφανίστηκαν στο ψηφοδέλτιο της «Υπέρβασης» προέρχονται όλοι μα όλοι από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Και κάπου εδώ αρχίζουμε και ψάχνουμε την «Υπέρβαση» γιατί και η κοροϊδία απέναντι στον λαό έχει όριο

Καμιά «Υπέρβαση» από τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Κατερίνης όταν στελέχη του συνδιοικούσαν μαζί με τον σημερινό δήμαρχο Κώστα Κουδήμου (ΝΔ) και μάλιστα υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, κατείχε θέση προέδρου σε οργανισμό του Δήμου.

Άλλα στελέχη του με τον συνδυασμό του Χρήστου Γιαννούλη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα είναι σε θέσεις κλειδιά ή είναι αντιδήμαρχοι της παράταξης του Κώστα Κουκοδήμου (ΝΔ).

Αυτές είναι ενδεικτικά οι «υπερβάσεις» του ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα με νέο προσωπείο και επικεφαλή, έρχεται πάλι να εξωραΐσει την πολιτική της ανταποδοτικότητας και του δήμου που πουλάει υπηρεσίες, που τόσο υπηρέτησαν και υπηρετούν στελέχη του.

Την κοινή στρατηγική του με τα υπόλοιπα αστικά κόμματα στον χώρο της τοπικής διοίκησης θέλει να συγκαλύψει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους δήθεν αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς και όταν δεν το παίζει ανεξάρτητος κατεβαίνει μαζί με την ΝΔ όπως στον δήμο Περιστερίου που στηρίζει στις εκλογές τον νυν δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη.

Ο καιροσκοπισμός του ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μια φορά είναι εμφανής, που δεν αμφισβήτησε ποτέ τις αλλαγές του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των οργανισμών α και β βαθμού τοπικής διοίκησης, μετατρέποντας δήμους και περιφέρειες στο μακρύ χέρι της κεντρικής εξουσίας, παρακρατώντας παράλληλα παράνομα προϋπολογισμένα χρήματα για την λειτουργία τους.


Σαββίδης Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !