2 Αυγούστου 2023

Ασφαλτοστρώθηκε η παραλιακή οδός της Λεπτοκαρυάς




Εχθές το βράδυ (1-8-2023) με απόλυτη πίεση χρόνου, η Δημοτική Αστυνομία Δίου-Ολύμπου, έφερε σε πέρας ένα έκτακτο και πολύ δύσκολο εγχείρημα και κατόρθωσε μέσα σε λίγες ώρες να αδειάσει την παραλιακή οδό Λεπτοκαρυάς, από αυτοκίνητα, αλλά και να διατηρήσει τον δρόμο άδειο, μέχρι σήμερα το πρωί, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έκτακτη ασφαλτόστρωση.
Όλο το εγχείρημα, έγινε εντός λίγων ωρών, με πρόγραμμα, μέθοδο και επαγγελματισμό, από όλους τους εμπλεκόμενους (Δημοτική Αστυνομία, Αντιδήμαρχοι, Εργολάβος). Ιδιαίτερη μνεία στους Αντιδημάρχους, που μας παρείχαν οτιδήποτε χρειαστήκαμε.
Αποτέλεσμα τούτου, σήμερα η παραλιακή Λεπτοκαρυάς να έχει ένα καινούριο οδόστρωμα και αυτός ο πολυσύχναστος δρόμος, να αποκτήσει μία σύγχρονη όψη.
Ως υπηρεσία όμως, οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ, σε όλα τα καταστήματα της παραλιακής, καθώς και στους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων και των ενοικιαζόμενων δωματίων, που συνεργάστηκαν αρμονικά και με προσωπική τους παρέμβαση, βρέθηκαν οι ιδιοκτήτες οχημάτων και διατηρήθηκε ο δρόμος άδειος μέχρι το πρωί. Χωρίς την βοήθειά σας, ίσως να μην τα είχαμε καταφέρει.
Σας ευχαριστούμε, όλους, που συνεργαστήκατε τόσο επαγγελματικά με τις οδηγίες της Δημοτικής Αστυνομίας και τέθηκε εις πέρας αυτό το επιχειρησιακό σχέδιο, εντός λίγων ωρών. Ελπίζουμε αυτή η αρμονία να διατηρηθεί σε όλες τις μελλοντικές επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !