2 Αυγούστου 2023

Εκκωφαντική έκρηξη στο Σέλι Ημαθίας
Εκκωφαντική έκρηξη αναστάτωσε τους κατοίκους του χωριού Σέλι στην Ημαθία, τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

«Ήταν τόσο δυνατός ο θόρυβος που νόμιζες ότι κάποιο μαχητικό αεροσκάφος έσπασε το φράγμα του ήχου ή ότι έπεσε αεροσκάφος. Το τηλέφωνό μου “πήρε φωτιά”, καθώς οι κάτοικοι άρχισαν να με καλούν και να ρωτούν τι ακριβώς συνέβη» περιέγραψε στο GRTimes ο αναπληρωτής πρόεδρος της Κοινότητας Σελίου Γεώργιος Φασαριώτος.
Όπως διαπιστώθηκε εκ των υστέρων, ο εκκωφαντικός θόρυβος προήλθε από έκρηξη που ακολούθησε ένα πυκνό σύννεφο καπνού, στην περιοχή του γηπέδου ποδοσφαίρου.

Παρέα νεαρών πυροδότησε κροτίδα μεγάλης ισχύος

«Όπως διαπιστώσαμε, επρόκειτο για μία παρέα νεαρών, η οποία τοποθέτησε κροτίδα μεγάλης ισχύος και στη συνέχεια την πυροδότησε, με αποτέλεσμα να σκάσει και να σηκωθεί σύννεφο καπνού» σημείωσε ο κ. Φασαριώτος.

Όλα αυτά συνέβησαν μάλιστα και σύμφωνα με τα όσα περιγράφει ο κ. Φασαριώτος, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη περιπολίες τόσο από την Πυροσβεστική, όσο και από τον Στρατό προς αποφυγή εκδήλωσης κάποια πυρκαγιάς.


«Φυσικά ενημερώσαμε τις αρχές, καθώς κάτι τέτοιο απαγορεύεται, θα μπορούσε να είχε προκληθεί πυρκαγιά και να τρέχαμε τώρα να σώσουμε το χωριό, που βρίσκεται μέσα στο δάσος» πρόσθεσε ο αναπληρωτής πρόεδρος, σύμφωνα με τον οποίο η παρέα των νεαρών αμέσως μετά το ανησυχητικό συμβάν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε προς Βέροια.

https://www.in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !