18 Αυγούστου 2023

Δεν υπήρξα ποτέ "κομήτης και δεν πήδηξα ποτέ από το καράβι του ... Αιγινιακού

Του Γιώργου Καρανικόλα



ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
Επειδή για μια ακόμα χρονιά επιφορτίστηκα προσωπικά την εγγραφή του συλλόγου στο μητρώο σωματείων για τό έτος 2023 έχω να επισημάνω τα παρακάτω :
Με μεγάλη καθυστέρηση, που δεν οφείλεται σε μένα ( το γνωριζουν όλοι αυτό ), υποβάλλαμε τ' απαραίτητα δικαιολογητικά μας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΓΓΑ με συνέπεια η όλη διαδικασία να πάει πίσω .
Ως Καρανικόλας και βούληση έχω και γνώσεις αξιόπιστες διαθέτω και εμπειρία τεσσάρων δεκαετιών με συνοδεύει .
Κάποιοι - ευτυχώς ελάχιστοι - αμφισβήτησαν ότι φέτος δεν θα έκανα το καθήκον μου, δηλαδή δεν θα καταθέταμε φάκελο .
Διαψεύστηκαν όμως παταγωδώς οι κασσάνδρες, γιατί στα καφενεία είναι εύκολο να "πυροβολούμε" κατά ... ριπάς κάποιον , αλλά είναι λυπηρό έναν άνθρωπο, που ζεί και αναπνέει για τον Αιγινιακό και έχει το "γήπεδο δεύτερο σπίτι"του μια ολόκληρη ζωή να τον βάζουν στο ... στόμα τους .
Εγώ δεν υπήρξα ποτέ "κομήτης και δεν πήδηξα ποτέ από το καράβι του ... Αιγινιακού .
Την αγάπη προς την ομάδα την εκδηλώνω αδειάληπτα και ανιδιοτελώς και το αποδεικνύουν οι πράξεις μου και όχι τα λόγια ...
Ειμαι παρών από το 1979 έως σήμερα δημοσιογραφικά και από το 1990 μέχρι τώρα στη Διοικητικό συμβούλιο, με διακοπή μόνο ενός - δύο χρόνων, αλλά ουδέποτε αρνήθηκα ακομα και όταν δεν ήμουν στη Διοίκηση να παρέχω γραμματειακή υποστήριξη στον συλλογο .
Σέβομαι τη μνήμη των αειμνήστων δασκάλων μου στο Δ.Σ Γιάννη Παραλυκίδη
και Βασίλη Κόντο σ' αυτούς οφείλω και έμαθα πολλά, δεν μου τα δίδαξε η συγχωρέμενη η μάνα μου από το Παλιό Ελευθεροχώρι .
Ο Παραλυκίδης έλεγε χαρακτηριστικά:
"το ποδόσφαιρο θέλει ένσημα " και απ' αυτά εγώ έχω χιλιάδες στο "ποδοσφαιρικό μου βιβλιάριο" .
Γι αυτό αντιμετωπίζω με ανάμικτα συναισθήματα την έγκριση της αίτησης του Αιγινιακού στο μητρώο, έστω και την ύστατη ώρα .
Από τη μια ικανοποίηση, χαρά και ανακούφιση για την συνέχιση της νομιμότητας της ομάδας μας .
Και από την άλλη αγωνία, άγχος απογοήτευση και πίκρα μέχρι την θετική τελική έκβαση .
Ξεχειλιζω από αγανάκτηση ... και να πώ κάτι, που ορισμένοι καλοθελητές αγνοούν "τα πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται, ο Αιγινιακός πάντα θα μένει ψηλα" .
Μόνο ο Ταμίας του συλογου Νικος Μούμος γνωρίζει τι τράβηξα μέχρι να δούμε τ' ονόμα του Αιγινιακού να δημοσιεύετε σήμερα στη λίστα Εγγεγραμμένων σωματείων του μητρώου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Τέλος καλό όλα καλά
" Ενωμένοι πρέπει να κοιτάμε μπροστά, γιατί αλλιώς δεν θα υπάρξει μέλλον".
Κλείνοντας και αφού ζητήσω πρώτα συγνώμη για το ύφος της αναγραφόμενων μου .
Να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Νομικό κ. Χρήστο Ξανθόπουλο, για τις πολύτιμες υπηρεσίες, που μας προσέφερε σχετικώς και μάλιστα αφιλοκερδώς.
Θέλω επιτακτικά και ετσιθελικά να διαβεβαιώσω :
Όσο είμαι γερός ανεξάρτητα αν βρίσκομαι παραγοντικά στον Αιγινιακό η όχι τα χαρτιά ( έτσι λαϊκά το γράφω ), θα τα διεκπαεραιώνει ο υπογράφων, είτε αρέσει σε μερικούς είτε όχι .
"ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΦΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΙ"
ΓΙΏΡΓΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΌΛΑΣ
ΓΕΝΙΚΌΣ ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΎ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !