18 Αυγούστου 2023

beach bar: Αν παρκάρεις εδώ θα βρεις τα λάστιχα σκασμένα" !
Μια νέα καταγγελία για αυθαιρεσία beach bar φέρνει στο φως της δημοσιότητας το OPEN και αφορά μια μητέρα με τα 2 της παιδιά.

Όπως ανέφερε ο Άρης Κουτσιούκης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, η γυναίκα πήγε για μπάνιο στους Αμμόλοφους Καβάλας, και όπως λέει η ίδια, προσπάθησε να παρκάρει το αυτοκίνητό της κοντά στο beach bar, για να πάει για μπάνιο στο ελεύθερο κομμάτι της παραλίας. Εκεί, όπως καταγγέλλει υπάλληλος του καταστήματος την ενημέρωσε πως απαγορεύεται να αφήσει το αυτοκίνητό της αν δεν πάει για μπάνιο στη συγκεκριμένη επιχείρηση.Εκείνη εξήγησε πως θα πάει με τις ομπρέλες για λίγη ώρα στην περιοχή, γιατί λόγω αυξημένης κίνησης δεν μπόρεσε να βρει πάρκινγκ σε άλλο σημείο. Μάλιστα η ίδια ζήτησε να πληρώσει τα χρήματα που αναλογούν σε έναν καφέ, ώστε να μπορέσει να αφήσει το αυτοκίνητο εκεί. Ωστόσο, ο ίδιος της απάντησε πως «εάν αφήσει εκεί το αυτοκίνητο, θα έβρισκε τα λάστιχα σκασμένα».


Η γυναίκα ταράχτηκε, πήρε την αστυνομία και ο αξιωματικός υπηρεσίας της είπε να καταθέσει μήνυση. Η καταγγέλλουσα δεν γνωρίζει εάν ο χώρος που στάθμευσε το αυτοκίνητό της ανήκει στην επιχείρηση καθώς δεν υπήρχε ειδική σήμανση.

Τελικά για να της επιτρέψουν να αφήσει το αυτοκίνητο, οι υπεύθυνοι του beach bar της είπαν να πληρώσει 7 ευρώ ως εικονική είσοδο στο κατάστημα, ώστε να πάει στο… ελεύθερο κομμάτι της παραλίας!

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !