27 Αυγούστου 2023

Αστυνομικός κατηγορούμενος για συμμετοχή σε οργάνωση εμπορίας ναρκωτικών
Συνελήφθησαν εφτά μέλη της οργάνωσης, ανάμεσα τους και ο αστυνομικός, ενώ ένα ακόμα μέλος αναζητείται. Σχηματίστηκε εις βάρος τους δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της παράβασης των νομοθεσιών περί ναρκωτικών. Στην δικογραφία περιλαμβάνονται έξι άτομα ακόμα τα οποία δεν συνελήφθησαν καθώς δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις του αυτοφώρου.

Όσον αφορά την δράση τους, τα δύο αρχηγικά μέλη, από τους οποίους ο ένας ήταν ο αστυνομικός, εισήγαγαν τα ναρκωτικά από την Ισπανία με ταχυδρομικά δέματα χωρίς στοιχεία παραλήπτη. Άλλα δύο μέλη παραλάμβαναν τα δέματα, ενώ οι αρχηγοί με δύο άλλους πουλούσαν τις ουσίες.

Η οργάνωση αποκαλύφθηκε όταν αστυνομικός που υποδυόταν τον υπάλληλο εταιρίας ταχυμεταφορών παρέδωσε δέμα με κατεργασμένη κάνναβη σε μέλος. Τα μέλη της οργάνωσης από τον Μάιο έως τον Αύγουστο του 2023, έχουν στείλει και παραλάβει στην κατοχή τους οχτώ δέματα, με σκοπό την εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όσον αφορά τον αστυνομικό που συνελήφθη, θα διενεργηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του ενώ παράλληλα έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !