27 Αυγούστου 2023

Υποβολή Αιτήσεων συμμετοχής για το πρόγραμμα «ΚΑΛΥΨΗ» στην Κατερίνη -Ηλικίες 25-39




Έχοντας υπόψη:
Τις διατάξεις του άρθρου 8 και της παρ. 6 του άρθρου 45 του ν. 5006/2022 «Σπίτι μου – στεγαστική πολιτική για τους νέους, αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας για κοινωνική κατοικία, στεγαστική αποκατάσταση πυρόπληκτων στην περιοχή «Μάτι» και άλλες διατάξεις» (Α΄ 239), όπως ισχύει,
Την αρ. 24777/7-3-2023 ΚΥΑ με θέμα «Καθορισμός των όρων και προϋποθέσεων υλοποίησης του προγράμματος ΚΑΛΥΨΗ» (Β΄ 1315)
Την από 17-05-2023 Προγραμματική Σύμβαση με τον Δήμο Κατερίνης και την ΠΟΛΙΣ ΑΕ ΟΤΑ
Την από 29-05-2023 Πρώτη Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
καλεί
Άτομα ηλικίας είκοσι πέντε (25) έως τριάντα εννέα (39) ετών, οι οποίοι περιλαμβάνονται στις ωφελούμενες μονάδες του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος κατά τον μήνα Μάρτιο του 2023 και κατοικούν εντός του Δήμου Κατερίνης , όπως αυτό προκύπτει από την αίτηση για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα στεγαστικής συνδρομής «Κάλυψη» (εφεξής καλούμενο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ»).
Ο αιτών μπορεί να είναι ο δικαιούχος της αίτησης του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, ο/η σύζυγος αυτού (ή μέλος συμφώνου συμβίωσης) ή φιλοξενούμενο μέλος νοικοκυριού του Ελαχίστου Εγγυημένου Εισοδήματος, που επιθυμεί να διαμείνει σε νέα κατοικία. Στην αίτηση συμπληρώνονται τα μέλη του νοικοκυριού που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Κάλυψη», ήτοι το σύνολο των μελών που θα διαμένουν κάτω από την ίδια στέγη στο πλαίσιο τουΠρογράμματος.
Ο αιτών και τα υπόλοιπα μέλη του νοικοκυριού εντάσσονται στο Πρόγραμμα, εφόσον πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
α. Δεν έχουν ιδιόκτητη πρώτη κατοικία.
β. Η εγκεκριμένη αίτηση για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα έχει υποβληθεί για τον Δήμο Κατερίνης
Ο αιτών και τα υπόλοιπα μέλη του νοικοκυριού που πληρούν τα ως άνω κριτήρια μοριοδοτούνται, μεταξύ των νοικοκυριών που υποβάλλουν αίτηση στον Δήμο Κατερίνης, με βάση τα κάτωθι κριτήρια:
https://katerini.gr/.../%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%b7.../

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !