5 Ιουλίου 2023

Η Χριστίνα πάσχει από Σκλήρυνση κατά Πλάκας και απευθύνει έκκληση στον Πρωθυπουργό




Έκκληση προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη απευθύνει με ανάρτηση της, η Χριστίνα Νικολιδάκη.

Όπως αναφέρει πάσχει από Σκλήρυνση κατά Πλάκας, που οι κινητικές δυσκολίες δεν μου επιτρέπουν να εργαστώ. Έπαιρνα το προνιακό επίδομα αναπηρίας και κόπηκε ξαφνικά τον Σεπτέμβρη του 2022.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά βιώνει ένα Γολγοθά αφού όπου και αν έχει απευθυνθεί, της απαντούν πως το επίδομα που δικαιούται θα εισπραχθεί τον επόμενο μήνα. Μάταια όμως δεν έχει δει ευρώ στον λογαριασμό της.








Αναλυτικά η ανάρτηση της στην οποία έχει κάνει tag τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

“Πάσχω από Σκλήρυνση κατά Πλάκας, που οι κινητικές δυσκολίες δεν μου επιτρέπουν να εργαστώ. Έπαιρνα το προνιακό επίδομα αναπηρίας και κόπηκε ξαφνικά τον Σεπτέμβρη του 2022.

15 Οκτώβρη 2022 έκανα αίτηση για επανεξέταση στα ΚΕΠΑ, που ολοκληρώθηκε τέλος Φεβρουαρίου 2023 και πήρα έγκριση που έγραφε ότι δικαιούμαι το εξωιδρυματικό επίδομα λόγω μεγάλης κινητικής αναπηρίας.

Αρχές Μαρτίου 2023 περάστηκε ότι έγινε η αίτηση στο Κέντρο Κοινότητας. Μου είπαν ότι θα πληρωθώ σε 1 μήνα απ’ την στιγμή που υποβλήθηκε το αίτημα.

Χάρηκα λοιπόν ότι θα πληρωθώ τέλος Απριλίου, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Κάθε εβδομάδα παίρνω το 1555 για να τους πω πως δεν μου καταβλήθηκε το επίδομα και παίρνω απάντηση από τον ΟΠΕΚΑ ότι φταίει ο ΕΦΚΑ και το αντίθετο. Όταν τους ζητάω να μου πουν τον λόγο, δεν μπορούν.

Σας παρακαλώ, ας δοθεί μια λύση στο μπέρδεμα που έγινε χωρίς λόγο, γιατί δεν θα μπορώ να ζήσω μέσα στους επόμενους μήνες χωρίς επίδομα και χωρίς δουλειά, με σοβαρή κινητική αναπηρία.

Ευχαριστώ πολύ,

Χριστίνα Νικολιδάκη

https://www.thestival.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !