5 Ιουλίου 2023

22χρονος έθαψε την πρώην του ζωντανή επειδή τον απέρριψε




Ομολόγησε την ενοχή του ο Tarikjot Singh, 22 ετών, για τη δολοφονία της φίλης του, Jasmeen Kaur. Το σώμα της κοπέλας βρέθηκε σε έναν ρηχό τάφο με τα χέρια και τα πόδια της δεμένα με καλώδια.


Ο Singh, το κίνητρο του οποίο για το ειδεχθές έγκλημα ήταν η εκδίκηση. Την έδεσε με κολλητική ταινία και καλώδια πριν θάψει ζωντανή την πρώην σύντροφό του επειδή τον απέρριψε, σύμφωνα με δικαστήριο, αναφέρει η dailymail.co.uk.

Προμελετημένο έγκλημα

Στην καταδικαστική της πρότασή, στο ανώτατο δικαστήριο της Νότιας Αυστραλίας την Τετάρτη, η εισαγγελέας Carman Matteo SC αναφέρει ότι ο Singh σκότωσε τη 21χρονη φοιτήτρια νοσηλευτικής Jasmeen Kaur, ως πράξη εκδίκησης αφού τον απέρριψε. Είπε ότι είχε σχεδιάσει τη δολοφονία πριν την απαγάγει από τον χώρο εργασίας της τον Μάρτιο του 2021.
Υποχρεωτική ισόβια κάθειρξη στον γυναικοκτόνο

Το σώμα της Kaur βρέθηκε θαμμένο σε έναν ρηχό τάφο στο Moralana Creek. Βρέθηκε με τα χέρια της δεμένα με καλώδιο πίσω από την πλάτη της και με τα πόδια της κολλημένα και δεμένα μεταξύ τους. Είχε επίσης εισπνεύσει και καταπιεί χώμα, είπε το δικαστήριο.


Η δικαστής επέβαλε υποχρεωτική ισόβια κάθειρξη, με περίοδο μη αναστολής που θα οριστεί τον επόμενο μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !