2 Ιουλίου 2023

Υποψήφια δήμαρχος Τεμπών η Μαρία Κωστή
Η δημοτική σύμβουλος Τεμπών και επικεφαλής της παράταξης του ΚΚΕ «Λαϊκή Συσπείρωση» Μαρία Κωστή θα είναι εκ νέου υποψήφια δήμαρχος Τεμπών. Όπως, μεταξύ άλλων, σημειώνει στην ανακοίνωσή της, «θα είμαι και πάλι επικεφαλής του ψηφοδελτίου, διεκδικώντας με αξιώσεις το τιμόνι του Δήμου, μετά από μία τετραετία διαρκούς και αγωνιστικής παρουσίας μας, τόσο στο Δ.Σ. του Δήμου Τεμπών όσο και στους κοινωνικούς αγώνες, αξιοποιώντας τη συσσωρευμένη εμπειρία, εξαιτίας και της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, στις εθνικές εκλογές.«Χωρίς εσάς γρανάζι δε γυρνά» είναι το σύνθημα που λέμε διαρκώς, γιατί είναι αλήθεια, αλλά και γιατί η δική μας επιδίωξη είναι να είστε συμμέτοχοι, σε όλα τα κέντρα λήψης αποφάσεων και όχι παθητικοί θεατές και δέκτες πολιτικών, που στρέφονται ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα.
Ελάτε να πάμε μαζί στις εκλογές για την ανάδειξη νέας Δημοτικής Αρχής, που θα νοιάζεται για τον πολίτη και όχι για τα επιχειρηματικά συμφέροντα. Που θα επιστρέφει με τα έργα της και τις δράσεις μέρος από τη βαριά φορολογία που πληρώνει ο λαός και όχι το μεγάλο κεφάλαιο και οι τράπεζες, που έχουν φορολογικό άσυλο, στον ίδιο τον λαό.
Ελάτε να απαιτήσουμε την προστασία των μικρών αγροτών και των κτηνοτρόφων την προστασία των παραγόμενων αγροτικών-κτηνοτροφικών προϊόντων, ώστε να μην ερημώσει η ύπαιθρος και να μαζευτεί η γη στα χέρια λίγων «επιχειρηματιών».
Ελάτε να τους κόψουμε την όρεξη της ασύδοτης διαχείρισης της δημοτικής περιουσίας και της πρόθεσης να ξεπουλήσουν τα πάντα στον βωμό των ορέξεων των πάσης φύσεως επιχειρηματιών. Ελάτε να απαιτήσουμε δημόσια δωρεάν υγεία, παιδεία, πολιτισμό, αθλητισμό για όλους, προστασία του περιβάλλοντος, σωστή διαχείριση του νερού, με αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων, που χρόνια τώρα «λιμνάζουν», χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση για τους πολίτες.
Ελάτε να νιώσετε χρήσιμοι, υπεύθυνοι συμμέτοχοι, σε μια προσπάθεια ανάταξης της κοινωνίας, που την έχουν μετατρέψει σε αμέτοχη και παθητική, για να μπορούν με ευκολία να τη διαχειρίζονται. Ελάτε να προχωρήσουμε μαζί, σε μια ωραία, ανιδιοτελή προσπάθεια, για έναν άλλο κόσμο, χωρίς εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενους» καταλήγει η κ. Κωστή.


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !