2 Ιουλίου 2023

Έκκληση για τον 13χρονο που τον χτύπησε ΙΧ στην Θεσσαλονίκη
Έκκληση σε όποιον είδε, έχει καταγράψει ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετίζεται με την παράσυρση του 13χρονου μαθητή το βράδυ της Παρασκευής στη Νεάπολη να το καταθέσει στην αστυνομία, απευθύνει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών συνδράμοντας την οικογένεια του ανηλίκου.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο 13χρονος ο οποίος έπαιζε στην οδό Διδυμοτείχου έξω από σχολείο τραυματίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε το σημείο. Ο ανήλικος ο οποίος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο υποβλήθηκε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα σε χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο και είναι καλά στην υγεία του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν πρέπει να δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη όταν μάλιστα, σύμφωνα με την μητέρα του ανηλίκου, μετά το ατύχημα κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ενώ διαπίστωσε ότι ο μικρός πονούσε αφόρητα απομακρύνθηκε από το σημείο.

Ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης ο οποίος επικοινώνησε με τη μητέρα του 13χρονου προκειμένου να βεβαιωθεί ότι το παιδί αναρρώνει μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, τη διαβεβαίωσε ότι ο δήμος είναι στο πλευρό της οικογένειας για οτιδήποτε χρειαστεί.

Η ίδια τον ευχαρίστησε για την επικοινωνία αλλά και για την πρόθεσή του ίδιου και της διοίκησης του δήμου να συμβάλουν με όσα μέσα διαθέτουν στην προσπάθεια εντοπισμού του οδηγού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !