30 Απριλίου 2023

Suzuki - Renault - Dacia Τζιλίνης στην Κατερίνη




Η Εταιρία TZILINIS Multi Brand Store ξεκίνησε την δραστηριότητά της στην Κατερίνη το 1991 με την γενική εμπορία καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Η πρόταση της Suzuki το 1994 για την εκπροσώπηση της μάρκας στον νομό δίνει την έναρξη της συνεργασίας με τον όμιλο Σφακιανάκη.

Οι ανάγκες της αγοράς επιτάσσουν την ίδρυση του συνεργείου, Tzilinis Service που πραγματοποιείται το 1997 με ολοκληρωμένες υπηρεσίες κάθετου συγκροτήματος και επιπλέον βουλκανιζατέρ, φανοβαφείου.



Για την ολοκληρωμένη πώληση των αυτ/των, το 1999 ιδρύεται και η Tzilinis Insurance, με πλήρη κάλυψη ασφαλιστικών προϊόντων σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές του κλάδου και ως συνεργαζόμενο συνεργείο αυτών.

Η ζήτηση της αγοράς για νέα μάρκα φέρνει στο προσκήνιο την συνεργασία το 2020 με την Teoren Motors και την εκπροσώπηση παράλληλα των Renault – Dacia επιβατικών και επαγγελματικών.

Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση, που στόχο έχει να προσφέρει πάντα τις καλύτερες λύσεις αυτοκίνησης, εκπροσωπώντας τις μάρκες SUZUKI, RENAULT & DACIA στον νομό Πιερίας, με την πλήρη γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών τους μοντέλων.



Στις πρόσφατα ανακαινισμένες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις των 2.000 τ.μ. σε μία έκταση 4 στρεμμάτων, προσφέρει το σύνολο των υπηρεσιών, τόσο στις πωλήσεις των αυτοκινήτων καινούριων & μεταχειρισμένων με ευέλικτα προγράμματα χρηματοδοτήσεων, ενοικιάσεων και χρονομισθώσεων ή leasing, όσο και στο after sales με γνήσια ανταλλακτικά, αξεσουάρ, ελαστικά, service, φανοβαφείο, και ασφαλειών.


Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, προσφέρει εξαιρετικά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές, ώστε να οδηγείτε ξέγνοιαστα, οικονομικά και με ασφάλεια.



ΤΖΙΛΙΝΗΣ Θ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Κόμβος Π.Ε.Ο. Κατερίνης – Θεσ/νίκης, (Μουσών 9)
Κατερίνη, 601 00

Τηλέφωνο: 23510 45640

info@tzilinis.gr

Ώρες λειτουργίας έκθεσης
ΔΕΥ-ΠΑΡ: 9:00-17:00
ΣΑΒΒΑΤΟ: 9:00-14:00



Ώρες λειτουργίας συνεργείου
ΔΕΥ-ΠΑΡ: 8:30-16:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !