30 Απριλίου 2023

Κατερίνα Ουσταμπασίδου: Η 14χρονη Κατερινιώτισσα τενίστρια που εντυπωσιάζει




Mε την κατάκτηση του τίτλου στα κορίτσια 14, ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Junior που διεξήχθη σε διαφορετικές έδρες στην Αττική.

Η Κατερίνα Ουσταμπασίδου από την Κατερίνη και αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης, επιβεβαίωσε πανηγυρικά τα προγνωστικά που την ήθελαν φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου φτάνοντας με σχετική άνεση στον τίτλο.

Η 14χρονη τενίστρια που εντυπωσιάζει τόσο στο εσωτερικό όσο και σε ορισμένα τουρνουά του εξωτερικού, έπαιξε έξι αγώνες και έχασε μόλις 17 games ενώ δεν παραχώρησε κανέα σετ στις αντιπάλου της.

Στον τελικό, η Ουσταμπασίδου κέρδισε 6-2, 6-2 το Νο1 του ταμπλό, Στυλιανή Νούτσου που επίσης έκανε ένα εξαιρετικό τουρνουά, φτάνοντας με εμφατική τρόπο στον τελικό.

Ιδιαίτερο ματς για την Ουσταμπασίδου ήταν ο ημιτελικός απέναντι στη Λυδία Παναγιωτίδου, συναθλήτριά της στον Όμιλο Θεσσαλονίκης και ένα χρόνο μικρότερη, την οποία κέρδισε με 6-3, 6-2 (τα περισσότερα games που έχασε σε ένα ματς).

Στον τελικό των διπλών, Νούτσου και Παρασκευοπούλου κέρδισαν τις Παναγιωτίδου/Ουσταμπασίδου με 7-6(0), 6-3) και κατέκτησαν τον τίτλο.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !