25 Απριλίου 2023

Δάγκωσε τον γείτονά του και του έκοψε κομμάτι για τη θέση ενός κάδου σκουπιδιών


Στα δικαστήρια ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου έφτασε η κόντρα μεταξύ δύο γειτόνων σε παραλιακό χωριό του Πηλίου, οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια για

τη θέση ενός κάδου σκουπιδιών που κανείς από τους δύο δεν ήθελε έξω από το σπίτι του.

Οι δύο άνδρες, αφού μετέφεραν πολλές φορές εναλλάξ τον συγκεκριμένο κάδο ο ένας μπροστά στην πόρτα του άλλου, κατέληξαν τον Ιούλιο του 2020 να προσπαθήσουν να «επιλύσουν» το ζήτημα με τη βία και έπειτα να καταθέσουν εκατέρωθεν μήνυση για ξυλοδαρμό.
«Του ξερίζωσε μια τούφα από τα μαλλιά»

Χθες ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενο τον ένα από τους δύο, 45 ετών, ο οποίος αντιμετωπίζει δίωξη για βαριά σωματική βλάβη και ακρωτηριασμό, καθώς δάγκωσε τη μύτη του γείτονα-μηνυτή του, κόβοντας ένα κομμάτι της, αλλά και του ξερίζωσε μια τούφα από τα μαλλιά.

Ο 45χρονος υποστηρίζει πως κατέληξε να φέρει τα χτυπήματα αυτά από αυτοάμυνα, γιατί βρισκόταν ακινητοποιημένος στο έδαφος από τον μηνυτή του, ο οποίος του επιτέθηκε πρώτος. Μάλιστα οι συνήγοροί του ζήτησαν να προβληθεί στην δικαστική αίθουσα βίντεο το οποίο δείχνει το στιγμιότυπο της επίθεσης από την αρχή και επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η εκδίκαση της υπόθεσης διακόπηκε για τις 8 Ιουνίου, ενώ σύντομα ο γείτονας του 45χρονου θα πάρει την θέση του στο εδώλιο του κατηγορούμενου, αντιμετωπίζοντας για το ίδιο περιστατικό δίωξη για ξυλοδαρμό.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !