25 Απριλίου 2023

Η Αστυνομία προσήγαγε υποψήφιο βουλευτή !




Αστυνομικοί της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος πραγματοποίησαν έλεγχο σε στελέχη του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας (Κ.Κ.Ε.) στην Καβάλα, για την κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Μάλιστα, έκαναν προσαγωγή, για εξακρίβωση στοιχείων, υποψήφιου βουλευτή στον Νομό προκαλώντας την αντίδραση της Τομεακής Επιτροπής του κόμματος, που εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας καταγγέλλει την απαράδεκτη, στοχευμένη και προκλητική στάση των αστυνομικών και των λιμενικών Αρχών της πόλης, απέναντι σε δύο στελέχη του κόμματος, που παρότι από την πρώτη στιγμή δήλωσαν την ιδιότητά τους, υπέστησαν έλεγχο σε χειραποσκευές για ναρκωτικά! Προσήγαγαν δε για εξακρίβωση στοιχείων τον Γιάννη Γιαγκίδη, γνωστό σε όλη την πόλη συνδικαλιστή, πρόεδρο του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και υποψήφιο βουλευτή του Κ.Κ.Ε.

Οι αστυνομικές και λιμενικές Αρχές γνωρίζουν πολύ καλά, πως τα στελέχη και τα μέλη, οι υποψήφιοι βουλευτές του Κ.Κ.Ε. βρίσκονται σταθερά στην «πρώτη γραμμή» του αγώνα, ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται σε μία πορεία κλιμάκωσης των διώξεων απέναντι στο Κ.Κ.Ε., συνδέεται με προηγούμενες, όπως η απαίτηση από κλιμάκιο του Κ.Κ.Ε. να μην διακινεί κομματικό υλικό στην παραλιακή ζώνη, το ξήλωμα κάθε μέσου επικοινωνίας του Κ.Κ.Ε., η προσαγωγή και άσκηση δίωξης με εντολή εισαγγελέα στον γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων του 48ου φεστιβάλ της Κ.Ν.Ε. και του Οδηγητή.

Ματαιοπονούν όσοι νομίζουν ότι μπορούν με τέτοιου είδους διώξεις, να περιορίσουν την δράση και την απήχηση της πολιτικής του Κ.Κ.Ε. Οι προκλητικές αυτές ενέργειες μπροστά και στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, δεν θα μείνουν αναπάντητες. Ούτε από το Κ.Κ.Ε., ούτε από τον λαό που το στηρίζει! Το μήνυμα που επιχειρούν να στείλουν, έχει μάλλον λάθος παραλήπτη!».




k-tipos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !