24 Μαρτίου 2023

Συνελήφθη δάσκαλος Δημοτικού με ποσότητα ηρωίνης




Ένας δάσκαλος Δημοτικού σχολείου συνελήφθη από αστυνομικούς για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στη Θεσσαλονίκη. Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι στην περιοχή του Δενδροποτάμου όταν αστυνομικοί της ομάδας «Ζήτα» έκαναν έναν τυχαίο έλεγχο. Ο 44χρονος αρχικά σάστισε αλλά στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι είχε πάνω του ποσότητες ναρκωτικών που μόλις είχε αγοράσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος ο οποίος είναι αναπληρωτής και διδάσκει στην πέμπτη τάξη Δημοτικού σχολείου στην Ηγουμενίτσα, είχε πάνω του 28 γραμμάρια ηρωίνης, σχεδόν ένα γραμμάριο κοκαΐνης αλλά και δυο υπνωτικά χάπια. Όπως είπε στους αστυνομικούς, «είχε έρθει με το λεωφορείο και θα επέστρεφε στην Ηγουμενίτσα. Η εξάρτηση του από τα ναρκωτικά είναι χρόνια και οι ποσότητες που αγόρασε ήταν για προσωπική του χρήση».



Ωστόσο, έμπειροι νομικοί έλεγαν στη zougla.gr ότι «η ποσότητα των ναρκωτικών δεν είναι μικρή και η επαγγελματική του ιδιότητα, ενδεχομένως, να είναι επιβαρυντική για την ποινική του μεταχείριση. Ρόλο επίσης θα παίξει αν έχει ξανασυλληφθεί στο παρελθόν ή αν έχει κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει ότι είναι χρόνια χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν είχε στην κατοχή του κάποια ζυγαριά ακριβείας είναι ένα ελαφρυντικό». Ο 44χρονος εκπαιδευτικός οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς της ομάδας «Ζήτα» στο τοπικό τμήμα όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !