10 Μαρτίου 2023

Καλύβια Ελασσόνας: Πέταξαν νεογέννητο μωρό στα σκουπίδια ;
Μια τραγωδία χωρίς προηγούμενο εκτυλίχθηκε στα Καλύβια Ελασσόνας, η οποία αποκαλύφθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όταν μια 38χρονη λεχώνα μετέβη εκεί καθώς εμφάνισε σηψαιμία, και έντονους πόνους, μετά από γέννα, χωρίς ωστόσο να έχει μαζί της βρέφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή λεχώνα, γέννησε προχθές στο πατρικό της σπίτι στα Καλύβια Ελασσόνας. Η μητέρα της, υπό συνθήκες που ερευνώνται, παρέλαβε το έμβρυο και το απέρριψε στα σκουπίδια, ενώ στη συνέχεια τα αδέλφια της, προκειμένου να μην εντοπισθεί και να αποφύγουν τις όποιες νομικές συνέπειες παρέλαβαν το βρέφος και το ενταφίασαν σε παρακείμενο χωράφι.

Ωστόσο οι πόνοι και η σηψαιμία, ανάγκασαν τη νεαρή λεχώνα σήμερα (09/03) να μεταβεί στο Νοσοκομείο Λάρισας. Κατά την εξέτασή της, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε πρόσφατα γεννήσει, και η αποκοπή του ομφάλιου λώρου, δεν είχε γίνει με ιατρική πράξη. Στις πιέσεις που δέχθηκε η νεαρή γυναίκα, αναγκάστηκε να τους μιλήσει, και αποκάλυψε όσαν είχε προηγηθεί, με το νοσηλευτικοϊατρικό προσωπικό να ενημερώνει την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.
Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο Νοσοκομείο και έλαβαν κατάθεση από τη νεαρή λεχώνα, ενώ στο σπίτι της οικογένειάς της, συνέλαβαν τη μητέρα και τα αδέλφια της. Σε υπόδειξη του χώρου, εντόπισαν το σημείο στο οποίο είχε ταφεί το βρέφος και σε εκταφή παρουσία ιατροδικαστή το παρέλαβαν προκειμένου το πρωί να διενεργηθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία νεκροτομή ώστε να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

larissapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !