7 Φεβρουαρίου 2023

Εργοστάσιο Πλαστικών OPSIS στον Μακρύγιαλο




Ο Κος Σαββίδης Παναγιώτης ιδρύοντας την εταιρία OPSIS το έτος 1989, δημιούργησε την πρώτη επιχείρηση στην Ελλάδα παραγωγής και εμπορίας πλαστικών και μεταλλικών εξαρτημάτων μίνι ρολών και γκαραζόπορτας.

Η εταιρία OPSIS κατά το ξεκίνημά της συνεργάστηκε με επιχειρήσεις εντός της Ελλάδος. Η άριστη συνεργασία με τους πελάτες της αλλά και με τους προμηθευτές της, την έκαναν γνωστή και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Πολύ γρήγορα οι δραστηριότητές της επεκτάθηκαν και στις χώρες του εξωτερικού.

Η πολύχρονη πείρα και οι άριστες γνώσεις του Κου Σαββίδη Π., όπως και ο έντονος δυναμισμός που τον χαρακτηρίζει, βοήθησαν στην πρωτοπορία της εταιρίας OPSIS και στην παραγωγή και εμπορία νέων και βελτιωμένων πλαστικών και μεταλλικών εξαρτημάτων μίνι ρολών και γκαραζόπορτας. Η εταιρία OPSIS ξεχωρίζει διότι είναι η μοναδική επιχείρηση στην Ελλάδα, η οποία διαθέτει όλη την γκάμα των εξαρτημάτων, σε άριστη ποιότητα υλικών και προσιτές τιμές.

Σκοπός της εταιρίας OPSIS είναι η άμεση και καλύτερη συνεργασία με τους πελάτες της, όπως επίσης και η άριστη ποιότητα των προϊόντων της. Χαρακτηριστικό της εταιρίας OPSIS είναι η τεχνογνωσία για ποιότητα και λειτουργικότητα, η ευελιξία, και η συνεχής παρακολούθηση των αναγκών των πελατών της για την έγκαιρη βελτιστοποίηση των προϊόντων της.

Στόχος της εταιρίας OPSIS είναι η τήρηση συγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων, η αποφυγή ελαττωμάτων και η συνέπεια για σωστό και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Η φιλοσοφία της εταιρίας OPSIS η οποία είναι «συναδελφικό περιβάλλον για άριστη συνεργασία και ευχαριστημένους πελάτες (συνεργάτες)», σας προκαλεί να την γνωρίσετε από κοντά.

Η αξιοπιστία της εταιρίας OPSIS προέρχεται από τις άριστες σχέσεις μεταξύ του εξειδικευμένου προσωπικού του λογιστηρίου, της παραγωγής, της αποθήκης και της διανομής, προσδίδοντας ευελιξία, ταχύτητα και σωστό αποτέλεσμα.

Η εταιρία OPSIS εδρεύει στην διασταύρωση Μακρυγιάλου, 20ο χιλιόμετρο Π.Ε.Ο. Κατερίνης – Θεσσαλονίκης σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και σας περιμένει να την επισκεφθείτε.


Τηλέφωνο

23530-41650

Διεύθυνση

20o ΧΛΜ Π.Ε.Ο. Κατερίνης - Θεσσαλονίκης
Κόμβος Μακρυγιάλου, 60066

Email

opsis-sa@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !