7 Φεβρουαρίου 2023

Νέοι χώροι υγιεινής στο 5ο Γυμνάσιο Κατερίνης




Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες ανακαίνισης των χώρων υγιεινής του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης, που πραγματοποιούνται από το Δήμο Κατερίνης.


Το χώρο των εργασιών επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Μορφακίδη. Ο κ. Κουκοδήμος, ενημερώθηκε αναλυτικά για τις εγασίες από τον εργολάβο του έργου Χρήστο Τσελεγγερίδη, καθώς και για τις έκτακτες ανάγκες που έχουν προκύψει από τη διευθύντρια του σχολείου Ελένη Σαμαρά.


Οι τουαλέτες του «παλαιού Γυμνασίου» ανακινίστηκαν ριζικά (αντικαταστάθηκαν είδη υγιεινής, τοποθετήθηκαν νέες υδραυλικές εγκαταστάσεις και αποχετευτικοί αγωγοί), ενώ πραγματοποιήθηκαν εργασίες ενίσχυσης των κεραμοσκεπών και κατασκευάστηκε WC για την εξυπηρέτηση ατόμων με αναπηρία.


Στο περιθώριο της επίσκεψής του στο 5ο Γυμνάσιο, ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το 15μελές Συμβούλιο μαθητών. Οι μαθητές, αφού εξέφρασαν την ικανοποίησή τους που το σχολείο τους «επί τέλους αποκτά αξιοπρεπείς χώρους υγιεινής», ζήτησαν από τον δήμαρχο την τοποθέτηση εστιών στον αύλειο χώρο.


«Με τις εργασίες που ολοκληρώνονται σε λίγες μέρες, αφήνουμε οριστικά τις θλιβερές εικόνες που επικρατούσαν στους χώρους υγιεινής του 5ου Γυμνασίου. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την δουλειά που έχει γίνει, αλλά κυρίως από το γεγονός ότι το αποτέλεσμα αυτών των παρεμβάσεων, είναι αυτό που ήθελαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του Σχολείου. Το επόμενο διάστημα, θα τοποθετηθούν και οι νέες εστίες, όπως ζήτησε το 15μελές Συμβούλιο», δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.


«Η συντήρηση των σχολείων του Δήμου μας και οι στοχευμένες παρεμβάσεις που βελτιώνουν τα σχολικά συγκροτήματα, αποτελεί προτεραιότητα για τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου. Εκτός από τα μικρής κλίμακας, -αλλά απολύτως απαραίτητα- έργα, η Τεχνική Υπηρεσία προετοιμάζει μελέτες και προτάσεις ιδιαίτερα σημαντικές για τη συντήρηση των σχολικών συγκροτημάτων», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Μορφακίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !