10 Φεβρουαρίου 2023

Μεταξοτυπίες & Χαλκομανίες Εκτυπόραμα Hellas στην Καλλιθέα




Η εταιρεία Εκτυπόραμα Hellas δραστηριοποιείται στο χώρο της διαφήμισης και του διαφημιστικού δώρου από το 2006 συνδιάζοντας τη δημιουργικότητα με τον επαγγελματισμό. Λειτουργούμε στον τομέα των Ψηφιακών Εκτυπώσεων, Μεταξοτυπίας και Διαφημιστικών Δώρων, με γνώμονα τον πελάτη και άξονα την πραγμάτωση των ιδεών και των αναγκών του.

Μελετάμε τις ανάγκες των πελατών μας και προσπαθούμε να τους προσφέρουμε πάντα μία ποικιλία από καλές προτάσεις.Στόχος μας είναι να καλύψουμε το κομμάτι της επικοινωνίας με τον καλύτερο τρόπο δίνοντας λύσεις λειτουργικές και με διάρκεια στο χρόνο. Σε κάθε περίπτωση στην Εκτυπόραμα Hellas δίνουμε έμφαση σε ποιοτικές και οικονομικές λύσεις.

Βαδίζουμε στο μέλλον με συνέπεια και υπευθυνότητα. Εξοπλιζόμαστε συνεχώς, παρακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις ανάγκες της αγοράς, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές μας σε νέους, καινοτόμους τομείς. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό και τις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, εγγυώνται την άμεση εξυπηρέτηση σας, την ποιότητα και την λειτουργικότητα των προϊόντων μας.


Εκτυπόραμα
19ης Μαϊου - Καλλιθέα Κατερίνης

e-mail : info@ektyporamahellas.gr
Τηλέφωνο
23510 63456

Ωράριο Λειτουργίας
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ
10:00π.μ. - 16:00μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !