10 Φεβρουαρίου 2023

Εργαστήρι Ραπτικής "ΛΥΧΑΝΙΔΗ" -Είδη Προικός στην Καλλιθέα

  Το Εργαστήρι Ραπτικής ΛΥΧΑΝΙΔΗ, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται από το 1995 στην πώληση και ραφή, κουρτινών, κουρτινόξυλων, υφασμάτων παντός τύπου, τεχνοδέρματος, ξενοδοχειακών ειδών, προϊόντα για την εστίαση, ντύσιμο μαξιλαριών σαλονιού, αφρολέξ , μαξιλάρια ύπνου κάνοντας σχεδόν παντός τύπου ραφές, για να πετύχουμε το κατάλληλο επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα του πιο απαιτητικού πελάτη.
Η εμπειρία της επιχείρησής μας άνθισε με την πάροδο του χρόνου, από την ένταξή μας στον τομέα των υφασμάτων (1995).


Με τον πολυετή αγώνα της δημιουργικότητας,της επιμονής και του μόχθου της εργασίας μας, ανεβάσαμε το ποιοτικό αποτέλεμα ψηλά κρατώντας τις τιμολογιακές χρεώσεις μας χαμηλά(!). Με αυτόν τον τρόπο κερδίσαμε την εμπιστοσύνη και προ παντώς, την αγάπη των πελατών μας!

Η εμπειρία της επιχείρησής μας άνθισε με την πάροδο του χρόνου μετά από τον πολυετή αγώνα της δημιουργικότητας,της επιμονής και του μόχθου της εργασίας μας, ανεβάζοντας το ποιοτικό αποτέλεμα ψηλά και τις τιμολογιακές χρεώσεις μας χαμηλά(!), κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη και προ παντώς, την αγάπη των πελατών μας!
Οι έμπιστες συνεργασίες του λιανικού εμπορίου, οδήγησαν και οδηγούν καθημερινά στους συνεχώς αυξανόμενους δυνατούς δεσμούς εμπιστοσύνης που αναπτύσσονται προσφέροντας νέα προϊόντα, όλους τους μήνες του έτους.
Με εκτίμηση,

Οικογένεια ΛΥΧΑΝΙΔΗ


Eidiproikos.gr :: Εργαστήρι Ραπτικής "ΛΥΧΑΝΙΔΗ"
Εργαστήρι Ραπτικής "ΛΥΧΑΝΙΔΗ"®
Αγίου Νικολάου 6 (Νικολάου Σονίνη 6) Καλλιθέα
Νομός Πιερίας - ΤΚ 60150 Ελλάδα
(+30) 2351062194

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !