23 Φεβρουαρίου 2023

Το πραγματικό τσιρκολίκι της Πλατείας Δημαρχείου




Ξέρεις τι είναι τσιρκολίκι που κανέναν «ευαίσθητο» αντιπολιτευόμενο δεν ενόχλησε χρόνια τώρα;
Τσιρκολικι, είναι ότι από τότε που κατασκευάστηκε το υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Δημαρχείου (εικοσαετία και βάλε) δεν είχαν τεθεί σε λειτουργία τα δυο ασανσέρ και είχα την ατυχία κι εγώ και πολλοί συμπολίτες μας, να πρέπει να κουβαλάμε καροτσάκια, παιδιά μικρής ηλικίας, σακούλες και βαλίτσες από το πρώτο -στην καλύτερη περίπτωση – ή το δεύτερο υπόγειο πάρκινγκ. Σε μικρό διάστημα τα ασανσέρ του υπόγειου πάρκιγκ τίθενται σε λειτουργία !!!
Τσιρκολίκι ειναι οι μουχλιασμένες υδρορροές, που κατέστρεφαν τις υποδομές. Οι εργασίες αποκαταστασης ολοκληρώνονται!!!
-Τσιρκολίκι είναι η σκοτεινή και εγκαταλελειμμένη στοά του Δημαρχείου που είχε καταντήσει τόπος συνάθροισης περιθωριακών στοιχείων και εστία ρύπανσης. Τα έργα ολοκληρώνονται και ένα αληθινό στολίδι παραδίδεται στους δημότες.
-Τσιρκολίκι είναι τα σάπια ξύλινα παρτέρια της πλατείας Δημαρχείου που με κάθε πότισμα πλημμύριζαν την οροφή του υπόγειου πάρκινγκ. Απομακρύνθηκαν γιατί έπρεπε και όχι γιατί δεν αγαπάμε το πράσινο Το πράσινο το θελουμε αλλά εκεί που δεν δημιουργεί προβλήματα υποδομών
-Τσιρκολίκι είναι να σε ενοχλούν οι κορδέλες της αποκριάς που συμβολίζουν το γαϊτανάκι στο κτίριο του δημαρχείου που θα παραμείνουν δυο εβδομάδες αλλά όχι οι σάπιες ξύλινες κατασκευές και τα παρατημένα στη μοίρα τους πάρκινγκ που λειτουργούσαν τόσα χρονια χωρίς πυρασφάλεια και χωρις άδεια !! Αυτό είναι το πραγματικό τσιρκολίκι. Εμείς συνεχίζουμε με την πραγματική αισθητική αναβάθμιση του τόπου μας !!
Καλή Αποκριά σε όλους!


Λιάνα Μακρίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !