23 Φεβρουαρίου 2023

29ο Καρναβάλι Κρύας Βρύσης, σας περιμένουμε όλους!




«Είμαστε εδώ, πιο πολλοί, πιο δυνατοί, πιο οργανωμένοι και έτοιμοι για το πιο όμορφο, πιο διασκεδαστικό, πιο κεφάτο καρναβάλι. Φορέστε τις στολές σας, πάρτε την παρέα σας και ελάτε να ενώσουμε την τρέλα και το κέφι μας στο 29ο Καρναβάλι της Κρύας Βρύσης».


Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες για το 29ο Καρναβάλι της Κρύας Βρύσης. Η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση θα ξεκινήσει την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 4 το μεσημεράκι στον πεζόδρομο της πόλης.


Με πολλές και ευφάνταστες συμμετοχές, με φανταχτερά χρώματα, με νέα άρματα, μάσκες και στολές, εκατοντάδες καρναβαλιστές θα παρελάσουν στον πεζόδρομο της πόλης και θα μας χαρίσουν ένα απίστευτο θέαμα κεφιού, σάτιρας, χορού, διασκέδασης και ξεγνοιασιάς.


Ψυχή και της φετινής διοργάνωσης η ομάδα της Νεολαίας Κρύας Βρύσης που χάρη στην έμπνευση, τη ζωντάνια και την ευρηματικότητά της, εμπλουτίζει, ανανεώνει και προσθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά και αναβαθμίζουν το καρναβάλι της Κρύας Βρύσης.


Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο το πρωί με δράσεις και εκδηλώσεις για τα παιδιά και θα κορυφωθούν την Κυριακή με την μεγάλη παρέλαση, και το υπερθέαμα που θα μας χαρίσουν οι Μαζορέτες της Εθνικής Ελλάδας, το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου, άφθονο κρασί και γλέντι με τα Χάλκινα.


Παρουσιαστές του Καρναβαλιού θα είναι ο Τάσος Βοτάρης και ο Γιώργος Παπαδόπουλος
Σας περιμένουμε όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !