23 Φεβρουαρίου 2023

«2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ» τον Απρίλη στα Πιέρια Ορη




Ερχεται η «2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ» τον Απρίλη στα Πιέρια Ορη. Στόχος η γνωριμία με τα μυθικά ,πανέμορφα και άγνωστα Πιέρια-και στην επιμήκυνση της τουριστικής χειμερινής περιόδου (στην πράξη).

Αφιερωμένη στα Παιδιά και ειδικά στον Σύλλογο Προστασίας Παιδιών Βενιαμίν https://benjaminorphans.com/ Η εκδήλωση στηρίζεται αποκλειστικά σε εθελοντές και υποστηρικτές και προσφέρει ο καθένας ότι μπορεί ,όπως μπορεί! Δεν έχει καμία υποστήριξη και καμία σχέση με Περιφέρεια, Δήμο , Ευρωπαϊκά ή άλλα πρόγραμματα . Δεν υπάρχει καμία οικονομική συναλλαγή , αλλά θα χρειαστούμε σαν χορηγία δύο δωμάτια (εάν υπάρχουν διαθέσιμα μόνο από Ελατοχώρι ή Ρητίνη ) για δημοσιογράφους εκτός νομού και ένα γεύμα για εθελοντές, διασώστες κλπ (από ταβέρνα στο Ελατοχώρι ή Ρητίνη) , με αντίστοιχη προβολή και διαφήμιση.

Μπορεί να συμμετέχει κάθε σύλλογος, πολιτιστικός ,αθλητικός ,ποδηλατικός,ομάδα κλπ ή και εταιρείες (με παράλληλες εκδηλώσεις) και απευθύνεται κυρίως σε εραστές της τέχνης του ποδηλάτου. Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις της οργάνωσης είναι δωρεάν (αλλά των συλλόγων και εταιριών, μπορεί να έχουν συγκεκριμένο δικό τους κόστος και πρόγραμμα).

Πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τον Μάρτιο και οι δηλώσεις συμμετοχής «κλείνουν» στις 28 Φεβρουαρίου για όσους θέλουν να υποστηρίξουν την εκδήλωση.

Για κάθε πληροφορία 23510 73977

Συντονιστής Δημήτρης Μηλιώρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !