19 Φεβρουαρίου 2023

Σε ποια ελληνική πόλη κατανάλωσαν ένα εκατομμύριο σουβλάκια την Τσικνοπέμπτη ;




Με σουβλάκια επέλεξαν να γιορτάσουν την Τσικνοπέμπτη οι κάτοικοι της Πάτρας. Επαγγελματίες του κλάδου ανέφεραν στην «Πελοπόννησο» ότι οι μεγάλοι κερδισμένοι του εθίμου ήταν οι εταιρείες παρασκευής και εμπορίας, οι οποίες είχαν την δυνατότητα προμήθειας της αγοράς, με απίστευτες ποσότητες, από σουβλάκια χοιρινού ή κοτόπουλου.

Οι εκτιμήσεις τους κάνουν λόγο ακόμα και για πώληση 1 εκατομμυρίου τεμαχίων, τις τελευταίες ημέρες στην τοπική αγορά, με βασικότερους πελάτες τα καταστήματα εστίασης, καφετέριες, αλλά και πελάτες που διοργάνωσαν υπαίθρια τσικνίσματα σε όλη την πόλη.

Ο αριθμός πάντως, δεν είναι υπερβολικός, αν σκεφτεί κανείς ότι η Πάτρα έχει πληθυσμό γύρω στις 300.000 κατοίκους, μαζί με τα περίχωρα, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης τη συγκεκριμένη περίοδο.

Άνθρωπος της αγοράς κρέατος ανέφερε ότι ο ίδιος μόνο προμήθευσε χθες 6 καταστήματα της Πάτρας με 30.000 σουβλάκια. Το σουβλάκι ήταν ο «βασιλιάς» της χθεσινής ημέρας, είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος των κρεοπωλών Πάτρας Παναγιώτης Ζυγούρας, που συμφώνησε ότι ο αριθμός 1 εκατ. σουβλάκια δεν είναι υπερβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !